Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Juoda elegancija: Vaida Skaisgirė nustebino netikėtu stiliaus deriniu

Sekmadienio vakarą tiesiogiai iš pajūrio vyko priešpaskutinė realybės šou „2 Barai“ išlikimo kova. Pusfinalyje dėl vietos didžiajame finale rungėsi net trys projekto lyderiai – Meda, Martin ir Oksana. Šį kartą tiesioginis eteris nepagailėjo staigmenų – su žiūrovais vietoje Justino Jankevičiaus sveikinosi jį vaduojantis Ramūnas Vyšniauskas, o visuomet žavinti vedėja Vaida Skaisgirė nustebino netikėtu stiliaus deriniu.
Vaida Skaisgirė
Vaida Skaisgirė / Karolio Bakūno nuotr.

Kiekvienam sekmadieniui įtemptai ruošiasi tiek pergalės siekiantys barmenai, tiek projekto kūrėjai. Prodiuserių kompanijos „Videometra“ komunikacijos vadovė ir laidų vedėja V.Skaisgirė pusfinaliui pasirinko ypač kruopščiai ir iki detalių suderintą derinį.

Tiesioginėms „2 Barai“ išlikimo transliacijoms V.Skaisgirę kas kartą puošia šios srities profesionalai – drabužiais pasirūpina įvairūs dizaineriai, o įvaizdį įgyvendina ir užbaigia kūrybinis duetas „ŠaŠa“ – Joringis Šatas ir Viktorija Šaulytė.

Šiai, pusfinalio, transliacijai, V.Skaisgirė pasipuošė dizainerės Airidos Skrickienės kurta ypatinga suknele, prie kurios priderino įspūdingus „Natali de Lyrik“ papuošalus. Juoda elegantiška dviejų dalių suknelė išryškino gražiausius V.Skaisgirės figūros bruožus ir transliacijai dar neprasidėjus traukė aplinkinių žvilgsnius.

Karolio Bakūno nuotr./Vaida Skaisgirė
Karolio Bakūno nuotr./Vaida Skaisgirė
Karolio Bakūno nuotr./Ramūnas Vyšniauskas ir Vaida Skaisgirė
Karolio Bakūno nuotr./Ramūnas Vyšniauskas ir Vaida Skaisgirė

Tačiau įpusėjus transliacijai V.Skaisgirė žiūrovus nustebino dar labiau – žemę šluojanti suknelę transformavosi į žymiai trumpesnę. Nuo įmantraus dizainerės A.Skrickienės kūrinio buvo nusegta juoda peršviečiama medžiaga.

„Man patinka tai, kad su tuo pačiu drabužiu galima sukurti visiškai skirtingus įvaizdžius. Ši suknelė ir elegantiška, ir žaisminga, ją galima lengvai transformuoti. Įvaizdis visiškai pasikeičia, o mes užtrukome vos kelias sekundes“, – sakė stilistas J.Šatas.

Sekmadienio išlikimo kovoje dėl galimybės patekti į finalą tarpusavyje varžėsi trys dalyviai – Meda, Martin ir Oksana.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius