Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Jurga Anusauskienė užpildė širdies tuštumą: šeimoje – naujas narys, suteikė išskirtinį vardą

Fotomenininkės Jurgos Anusauskienės ir jos sužadėtinio Nerijaus Vernicko namus papildė naujas šeimos narys. Neseniai pora įsigijo naują laikos veislės kalytę Perlą.
Jurga Anusauskienė
Jurga Anusauskienė / Asmeninio albumo nuotr.

Penktadienį džiugia naujiena J.Anusauskienė pasidalino savo socialiniuose tinkluose. Fotografė sutiko ja pasidalinti ir su portalu Žmonės.lt.

„Susipažinkite su nauja šeimos nare Perla. Mūsų dienos vėl pilnos smalsumo, uostinėjimo, pažinimo, mokslo, džiaugsmo ir begalybės meilės“, – socialiniuose tinkluose rašė J.Anusauskienė.

Primename, kad prieš porą metų Jurga neteko savo 12 metų metų augintos ir mylėtos kalytės Jumos. Tuo metu fotomenininkė šią skaudžią netektį taip pat paviešino socialiniuose tinkluose. Prisimindama augintinį ji rašė:

„Prieš dvylika metų su tyliai krentančiomis snaigėmis ir savo baltomis pėdutėmis tu atėjai į mūsų šeimos gyvenimą, kaip nuostabiausias kalėdinis stebuklas... Su snaigėmis tu ir iškeliavai į šuniukų rojų, kur drauge su Luna amžinai lakstysit po begalines pievas... Ačiū, Jumyte, kad kiekvieną dieną tu dovanojai savo begalinę meilę ir gerumą padarydama mus geresniais…“ – instagrame rašė Jurga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius