Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Jurgis Didžiulis kaitino Juaneso koncerto laukusią publiką

Kolumbijos kultūros ambasadorius muzikantas Jurgis Didžiulis trečiadienį drauge su visais į Vilniaus „Siemens“ areną susirinkusiais klausytojais nekantraudamas ir su jauduliu laukė Lotynų Amerikos žvaigždės Juaneso koncerto. Muzikantui buvo suteikta išskirtinė galimybė koncerto laukiančią publiką „apšildyti“ savo dainomis.
Jurgis Didžiulis
Jurgis Didžiulis / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

„Ei, merginos, parodykite, kaip klyksite, kai dainuos Juanesas“, – koncerto metu dailiosios lyties atstoves repetuoti palaikymo ir susižavėjimo šūksnius kvietė Jurgis. O prieš atlikdamas nuotaikingą dainą „Jei labai nori“, kuri skamba tiek ispanų, tiek lietuvių kalba, muzikantas dėkojo Kolumbijos kultūrai už tai, ką ji jam davė.

„Bet jūs įsivaizduokite – žmogus atvažiavo NET iš Kolumbijos, į LIETUVĄ, o oras koks...“ – publiką prajuokino Jurgis, užsimindamas apie orą, kuris pasitiko trečiadienio naktį į Vilnių atskridusį Juanesą.

Žinią apie tautiečio Juaneso koncertą J.Didžiulis skleidė nuo pat tada, kai buvo pranešta apie šios žvaigždės vizitą mūsų šalyje. Muzikantas taip pat trumpam perėjo į kitą barikadų pusę ir tapo žurnalistu. Jis telefonu kalbėjosi su Vilniuje „MTV Unplugged“ koncertą surengusiu atlikėju apie Kolumbiją, muziką ir mūsų šalies moteris.

„Pokalbis buvo labai nuoširdus, šiltas. Juanesas – labai draugiškas, visiškai nearogantiškas ir neturi nieko bendro su visuomenėje sklandančiu ryškiausių pasaulio žvaigždžių įvaizdžiu. Gaila, kad pokalbis buvo toks trumpas – apie 15 minučių. Buvo labai malonu su juo pabendrauti ir mes tikrai turėjome dar daug apie ką pakalbėti“, – po interviu sakė Jurgis.

J.Didžiulis taip pat kvietė iš arčiau susipažinti su Kolumbijos muzikine kultūra ir pirmą kartą Lietuvoje surengė kolumbietišką fiestą „Colombian Block Party“.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./ Koncerto publika
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./ Koncerto publika

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius