-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Justė Arlauskaitė-Jazzu: „Kai kas mane vadina storule, bet tų žmonių man labai gaila“

Dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu užsibrėžė tikslą: iki naujųjų metų ji privalo numesti kelis kilogramus ir sutvirtinti raumenukus. Jazzu jau kurį laiką intensyviai sportuoja, o jai padeda garsus treneris Paulius Ratkevičius, kuris yra Arnoldo Schwarzeneggerio turnyro ˜„Arnold Classic“ bronzos medalininkas.
Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Paulius Ratkevičius
Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Paulius Ratkevičius / Asmeninio albumo nuotr.
Asmeninio albumo nuotr./Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Paulius Ratkevičius
Asmeninio albumo nuotr./Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Paulius Ratkevičius

Justė prisipažįsta, kad jeigu ne Paulius, sportuoti ji nebūtų pradėjusi. „Aš pati pagal savo sveikatą ir savo būseną jaučiu, kad reikia pradėti gyventi sveikai, keisti bemieges naktis, atsibudimus anksti ryte ir vyno gurkšnojimą vakarais į sportą“, – pasakojo dainininkė. Mergina sako, kad norėtų numesti kelis kilogramus, tačiau labiausiai ji nori turėti sveiką kūną ir sielą: „Kai bendra savijauta geresnė, tai ir muzika geresnė.“

Justė Arlauskaitė-Jazuu tikina, kad sportuoja daug ir dažnai. „Sportuoju sąžiningai 3–4 kartus per savaitę. Netgi dabar esu Stokholme, toliau įrašinėju savo solinį albumą ir radau sporto klubą priešais viešbutį, į kurį einu kiekvieną dieną sportuoti“, – pasakojo Jazzu. Dainininkė tvirtino, kad badauti jai netenka. Treneris Paulius Ratkevičius sudarė jai puikų mitybos planą. „Badauti man absoliučiai nereikia, aš valgau ką noriu, tik reikėjo atsisakyti tų valgymų naktimis“, – džiaugėsi Justė.

Paklausta, ar jau mato sveikos gyvensenos bei sporto rezultatus, Jazzu sakė, kad komplimentų ji susilaukdavo ir anksčiau. „Kai kas mane vadina ir storule, bet tie žmonės yra labai nesveiki ir man jų labai gaila. Aš sau ir anksčiau buvau graži, bet dabar galiu būti dar gražesnė ir to siekiu“, – pasakojo mergina.

Asmeninio albumo nuotr./Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Paulius Ratkevičius
Asmeninio albumo nuotr./Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Paulius Ratkevičius
 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius