Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

K.Krysko ir J.Miliaus „medaus savaitgalis“: jausmas it Tailande ir pirmoji žuvis

Prieš kelias dienas susituokę atlikėjai Karina Krysko (40) ir Jeronimas Milius (36) savaitgalį kopinėjo medų. Tiesa, tą darė ne užsienyje, o lietuviškos gamtos apsuptyje.
Karina Krysko ir Jeronimas Milius
Karina Krysko ir Jeronimas Milius / Asmeninio albumo nuotr.

K.Krysko „medaus savaitgalio“ akimirkomis pasidalijo instagramo paskyroje.

„Mūsų tobulas medaus savaitgalis. Kartais jautėmės, lyg būtume kokiam Tailande, tik dar geriau. Oras, gamta, ramybė.. Kaip gera mūsų Lietuvėlėje“, – rašė Karina.

Laiką romantiškai pora leido Labanoro regioniniame parke, prie Baltųjų Lakajų ežero. Poilsiui pasirinko glampingą. Tai – stovyklavimas gamtoje su visais patogumais, galimybė pabėgti nuo miesto šurmulio.

Pora deginosi, maudėsi kubile, žvejojo. Instagrame Karina taip pat pasidalijo nuotrauka, kurioje įamžinta pirmoji jos gyvenime pagauta žuvis.

O pirmadienį sutuoktiniai vėl grįžo į darbus.

15min primena, kad Karina ir Jeronimas susituokė birželio 17-ąją Anykščiuose. Kaip skelbta „Promostar“ pranešime spaudai, sutuoktuvių ceremonija buvo privati ir vyko uždaroje teritorijoje, į kurią negalėjo patekti smalsuoliai bei pašaliniai asmenys. Ceremoniją stebėjo apie 60 kviestinių svečių: jaunųjų šeimos nariai, draugai ir artimieji.

„Tai – mūsų diena, kurios laukėme ir kuriai ruošėmės beveik metus! Su pačiais artimiausiais dalinamės savo džiaugsmu ir šilčiausiomis emocijomis. Jei tik būtų galimybė – niekas kitas apie tai išvis nežinotų. Kadangi taip paprastai būti negali – priimame jūsų nuotolinius sveikinimus!“ – sakė Jeronimas Milius.

„Mėgaujamės šia akimirka, stengiamės sugerti į save kiekvieną momentą, kad šis laimės ir pilnatvės jausmas išliktų atmintyje visam gyvenimui“, – sakė Karina Krysko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius