Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

K.Meschino prabilo apie patyčias: kentėjo dėl odos spalvos, norėjo keisti pavardę į Meschinytės

Ketvirtadienio rytas tūkstančiams moksleivių prasidėjo kitaip – mokyklos suolą jie iškeitė į tobulėjimo šou „Vibelift“ Vilniaus „Siemens“ arenoje. Pozityvios energijos festivalyje netrūko smagių atrakcijų, intriguojančių efektų, scenoje pasirodė gausus būrys garsių žmonių – žinomų atlikėjų, šokėjų, laidų vedėjų, ne vienas jų skaitė įdomius pranešimus. Tarp jų buvo galima sutikti ir socialinių tinklų žvaigždę Karoliną Meschino.
Karolina Meschino
Karolina Meschino / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Ji su susirinkusiais dalijosi mintimis apie tai, kaip jai pavyko pelnyti tūkstančių sekėjų populiarumą, atviravo apie tai, kad nors dabar ji feisbuko ir instagramo žvaigždė, pati būdama moksleive, anaiptol nesijautė populiari. Net priešingai – turėjo ne vieną kompleksą.

„Sutrinku, jei kas nors manęs dabar paklausia apie sėkmę. Jaučiuosi nepakankamai pasiekusi gyvenime, nors jame viskas vyko ne pagal planą“, – scenoje kalbėjo Karolina.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Karolina Meschino
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Karolina Meschino

Pasak jos, šiandien visi skirtingai suvokia sėkmę: vieniems tai gebėjimas uždirbti daug pinigų, kitiems – turėjimas daug sekėjų socialiniuose tinkluose. Tačiau pati Karolina sėkmę suvokia kiek kitaip.

„Man sėkmė yra mano šeima, sėkmė tai, kad jaučiuosi mylima. Nors ta sėkmė prasidėjo tik tuomet, kai... pradėjau sau prieštarauti, kai išėjau iš komforto zonos“, – prasitarė pašnekovė.

Karolina susirinkusiems pasakojo apie tai, kad ilgus metus ji jautė nuolatinę konkurenciją, kad dėl to, kokia yra, turėjo nemenkai pakovoti.

„Vaikystėje daug kentėjau nuo patyčių. Mano tėtis yra italas, mano pavardė Meschino. Man ji labai nepatikdavo, nes jaučiausi kitokia, net vienu gyvenimo etapu esu aplinkiniams sakiusi, kad mano pavardė – Meschinytė. Taip pat jaučiau patyčias ir dėl odos spalvos. Todėl jei važiuodavau su tėvais atostogų, kur šilta, net nesidegindavau, nes mane... vadindavo šūdu“, – nevyniodama žodžių į vatą kalbėjo Karolina.

Mergina pasakojo apie tai, kad nuo pat pirmos klasės ji su savo geriausia drauge Agne buvo neišskiriamos. Abi mėgo vienodai elgtis, rengdavosi tokiais pačiais drabužiais, viena kitą mėgdžiodavo. Tačiau Karolina prasitarė ilgus metus viduje vis tik besijautusi tiesiog „blogesne Agnės versija“.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Karolina Meschino
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Karolina Meschino

„Vienu metu supykau ant savęs, kad ją kopijuoju. Tuomet, kai man buvo 14 metų, nusprendžiau – būsiu berniukas. Tuomet ėmiau rengtis kaip berniukas, lankiausi vyrams skirtose parduotuvėse, net kelnaites aukščiau užsikeldavau. Elgiausi taip, kaip norėjau iš vidaus. Norėjau, kad žmonėms patikčiau kaip Karolina, ne kaip Agnės draugė. Ir tik tada, kai išmokau mylėti save, pagaliau pamilo mane ir kiti“, – pasakojo ji.

Karolina neslepia, kad net ir tuomet, kai ji nestokoja populiarumo, o jos nuomonė yra svarbi tūkstančiams gerbėjų, ji iki šiol labai jaudinasi kalbėdama prieš auditoriją. Ne išimtis ir ketvirtadienį vykęs renginys – Karolina ne kartą pripažino, kad lipant į sceną drebėjo rankos, o organizatoriams net norėjo sumeluoti, kad susirgo ir negalės atvykti – viskas dėl jaudulio.

„Norėjau pasakyti, kad apsinuodijau ir atsidūriau ligoninėje. Net mokykloje prieš klasę bijodavau eilėraštį deklamuoti, ką jau sakyti apie kalbėjimą prieš didelę auditoriją“, – sakė ji.

Šiandien mergina pati savo darbą apibrėžia taip: ji tiesiog transliuoja savo kasdienybę, rodo žmonėms, ką veikia per dieną, ką rengiasi, ji daro kitiems įtaką savo gyvenimo būdu. Nors neslepia, kad tokios jos veiklos tėvai nelabai supranta, nelabai palaiko.

Nepaisant to, ji rinkdamasi, ką reklamuoti, visuomet laikosi požiūrio, kad produktas turi jau pačiai patikti.

„Visuomet išbandau produktą ir jei jis man tinka-patinka, tuomet mielai rekomenduoju jį kitiems. Visuomet rodau save tokią, kokia esu. Nebijau parodyti savo pagurklio, nebijau pasirodyti be makiažo“, – sakė ji.

Pasak Karolinos, svarbiausia gyvenime nebijoti savęs, nebijoti išbandyti naujų galimybių ir išdrįsti išlipti iš komforto zonos. „Labai daug kartų išlipau iš tos komforto zonos, ir visi jie privedė prie labai gerų dalykų“, – tikino Karolina.

Atsisveikindama ji visiems savo gerbėjams palinkėjo nebijoti būti savimi ir elgtis taip, kaip liepia širdis. O tuomet sėkmė jau aplanko pati.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius