-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalėdų eglė jau suspindo ir Lino Zarecko-Choro namuose: „Mama su vaikais puošė, tėtis fotografavo“

Grupės ŽAS nario, renginių organizavimo agentūros „MadeMyDay“ savininko Lino Zarecko-Choro namuose kalėdinė nuotaika tvyro jau kelias savaites. Su 15min pasidalijęs mintimis apie namų puošimą ir švenčių reikšmę, jis su šeima teigė norėjęs tradicinės eglutės, o atsakomybę ją puošti patikėjo žmonai Kornelijai ir vaikams.
Linas Zareckas-Choras su žmona Kornelija, dukromis Liucija ir Izabele
Linas Zareckas-Choras ir Kornelija Kairytė su dukromis Liucija ir Izabele / Asmeninio albumo nuotr.

Lino šeimos namuose eglė sužėrėjo dar gruodžio pradžioje. Jis su žmona Kornelija ir mažosiomis Liucija ir Izabele kalėdinę nuotaiką norėjo pajusti anksčiau, tad ir eglutę papuošė ne Kūčių vakarą, o iš anksto.

Tiesa, šįkart jie pasirinko ne gyvą, o dirbtinę eglę. „Kad medžių nereikėtų kirsti ir kad spygliai namuose nebyrėtų“, – tokį sprendimą 15min paaiškino Linas ir pridūrė, kad anksčiau turėjo visokių eglučių, taip pat ir vazonuose, tačiau šios ne visada prigydavo, dėl ko jam būdavo apmaudu.

Asmeninio albumo nuotr./Lino Zarecko-Choro ir Kornelijos Kairytės mažylės Liucija ir Izabelė puošė Kalėdų eglę
Asmeninio albumo nuotr./Lino Zarecko-Choro ir Kornelijos Kairytės mažylės Liucija ir Izabelė puošė Kalėdų eglę

Paklaustas, apie puošybą, L.Zareckas-Choras teigė, kad nenorėjo įmantrybių. Todėl šeimos namuose suspindo itin tradicinė Kalėdų eglė.

„Dar vaikai darželyje būna pagaminę visokių žaisliukų, tai jais irgi papuošiame“, – patikslino Linas. – Tradiciniai žaislai, tradicinės spalvos, be gudrumų.“

O kaip pasiskirsto puošimo atsakomybę? „Puošia mama su vaikais, o tėtis fotografuoja“, – atsakydamas nusijuokė Linas.

Pasiteiravus, kaip su šeima praleis artėjančias Kalėdas, jis atskleidė, kad jas sutiks ne mieste, o gamtos apsuptyje: „Visą laiką jas švenčiame tokiame labai gražiame regione, prie marių.“

Paklausus, kokių tradicijų laikosi, Linas teigė Kalėdų neįsivaizduojantis be dviejų dalykų – dovanų ir bendro susėdimo prie stalo.

„Visos šios kalėdinės tradicijos yra atėjusios iš vaikystės“, – pabrėžė jis.

Vis dėlto kokių dovanų šiemet paprašė Kalėdų Senelio, 15min įvardyti jis nepanoro. „Paslaptis – negaliu sakyti, nes kitaip neišsipildys“, – šyptelėjo L.Zareckas-Choras.

O kaip jis apibūdintų, kas jam yra Kalėdos? „Ši šventė man reiškia metų pabaigą, darbų užbaigimą ir ramų laiką su šeima, be streso, negalvojant apie darbus“, – sakė Linas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius