-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kas vyko? Helovino vakarėliai, audringas „Žalgirio“ palaikymas ir istorinis koncertas

Nors nuo medžių krenta vis daugiau lapų, nuotaika nuo veidų nedingsta – ją palaiko patys smagiausi ir įvairiausi renginiai. Pavyzdžiui, praeita savaitė, kuri daugeliui tapo kaip ilgasis savaitgalis, atnešė koncertus, premjeras ir žvaigždžių dėmesio sulaukusias krepšinio varžybas. Svarstote, kokias emocijas tai sukėlė? Tai galite pamatyti galerijose.
Praėjusi savaitė – su Helovino vakarėliais ir kitais smagiais renginiais
Praėjusi savaitė – su Helovino vakarėliais ir kitais smagiais renginiais / 15min klijuotė

Audringas Kauno „Žalgirio“ palaikymas

Penktadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ sirgaliai išvydo bene istorinį įvykį – komandai pavyko išplėšti pergalę, kuri rungtynių pradžioje atrodė neįmanoma. Kai kurie svarstė, kad prie to galėjo prisidėti ir audringas palaikymas – susirinkusieji sirgaliai skandavo, plojo, rėkė ir kitaip stengėsi palaikyti savo krepšininkus.

Tarp jų buvo ir žinomi veidai – garsus modelis Karolina Toleikytė, verslininkas Jonas Garbaravičius, socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino ir reperis Dominykas Ježerys-OG Version, dainininkas Algimantas Minalga-Soliaris. Kaip ir visa ošianti salė, taip ir ši grupelė nepraleido progos palaikyti.

Smalsuoliai rinkosi į atgimusią renginių erdvę

Nors kai kuriems ketvirtadienis buvo kaip įprasta darbo diena, visgi vakare laukė specialus renginys – erdvės „Le Rouge Brique“ atidarymas. Gynybinės sienos pašonėje įsikūrusiame pastate netrūko pramogų, pokalbių ir gyvos muzikos.

Susirinkusi kviestinė publika klausėsi ir atlikėjo Vilniaus Popendikio koncerto bei žaidė įvairius stalo žaidimus. Šių įkurtuvių nepraleido atlikėjas Justinas Lapatinskas su žmona Migle, pianino mokytoja Diana Dargienė, sporto treneris Tadas Pocius, buvusi balerina Marija Simona Šimulynaitė su vyru, renginių vedėjas Tadas Rimgaila su žmona Liucina, teniso treneris Simas Kučas bei daugelis kitų.

Berlyne – istorinis „Bix“ koncertas

Vėlų sekmadienio vakarą „Bix“ sugrojo istorinį koncertą „Quasimodo“ klube Berlyne, kurio metu pristatė šiemet išleistą dvigubą vinilo plokštelę „Berlin'89 (Extended)“. Legendinė Lietuvos grupė į klubo sceną sugrįžo lygiai po 33 metų, tą pačią spalio 30 dieną.

„Tas fantastiškas jausmas, kai grojam po tiek metų toje pačioje vietoje ir viskas kaip tada – tik publika kita. Tada koncerte nebuvo nei vieno lietuvio, o dabar jų buvo dauguma. Energija visiems išmušė visus kamščius!“, – emocijų po koncerto neslėpė grupės lyderis Saulius Urbonavičius-Samas.

Gausiai į koncertą susirinkusi publika, kurios dauguma buvo lietuviai, ne tik berlyniečiai, bet ir šimtus kilometrų atkeliavę iš Lietuvos ar įvairiausių Vokietijos regionų, išgirdo neabejotinai vieną įspūdingiausių „Bix“ koncertų per visą karjerą. Muzikantai netausojo nei savęs, nei publikos, tryško energija, atliko didžiąją dalį 1989 metų programos ir traukė vieną hitą po kito.

Šventinis vakaras viešbučio „Neringa“ bare

Savaitgalį viešbutyje „Neringa“ vyko šventinis vakaras – kviestiniai svečiai pakviesti į atsinaujinusį „Neringa Lobby barą“, kuriame išvydo baro erdvę, sudalyvavo ekskursijoje po pastatą. Ekskursijos metu apžiūrėtas atnaujintas viešbutis, restoranas bei puošnieji barai.

Šventės metu su garsenybėmis bendravo svečiai iš užsienio. „Neringa“ yra vienintelis restoranas ir baras Lietuvoje, turintis savo vynuogynus Portugalijoje. Į mūsų šalį atskridęs someljė Diogo Pereira supažindino vakaro dalyvius su portugališkų gėrimų ypatumais.

Helovino vakarėliai ir persirengusios garsenybės

Praėjusį pirmadienį dalis lietuvių atšventė šiurpinančią šventę – Heloviną. Vieni ją sutiko išskaptuodami moliūgus, gamindami įvairiausius patiekalus, o kiti persirengę įvairiomis pabaisomis. Štai savo vakarėlių nuotraukomis pasidalijo ir žinomi žmonės.

Kiekvienas jų persirengė vis kitokiais personažais. Todėl kviečiame pasmalsauti ir pasižvalgyti po galeriją.

„Belmonte“ – elektroninės muzikos vakarėlis „Šiurpai“

Heloviną pasitiko ir elektroninės muzikos gerbėjai – šie linksminosi „Raving Underground“ surengtame „Šiurpų“ vakarėlyje. „Belmonte“ įvairiausiais personažais persirengę dalyviai šoko pagal tokių žymių vardų kaip „Clair“, „Distorted Noise Architect“, „Deranged“, „Police“, Lukas Shultz muziką.

Ir panašu, kad iš vakarėlio buvo išsineštos tik pačios geriausios emocijos – renginio dalyviai iki šiol dalijasi nuotraukomis ir įspūdžiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius