Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kazlauskų klipas sulaukė ir populiarumo, ir klausimų: ar Liveta išvijo pusnuogį Petrą iš namų?

Kol dalis žinomų žmonių sėdi „Tik Tok“ programėlėje, laikosi naujų dietų, medituoja ar sportuoja, kultinė Lietuvos atlikėjų pora Liveta ir Petras Kazlauskai karantiną leidžia itin originaliai. Štai pusnuogį Petrą prie apsnigtos obels užfiksavusi Liveta per vieną dieną spėjo „susprogdinti“ internetą. Tiesa, pora neslepia, kad vaizdo įrašas sulaukė ne tik juoko, bet ir keistų komentarų: kas tikėjo, kad Liveta išvijo Petrą iš namų, kas vėliau jį bandė suvilioti į savuosius...
Petras Kazlauskas, Liveta Kazlauskienė
Petras Kazlauskas, Liveta Kazlauskienė / Asmeninio albumo nuotr.

150 tūkst. peržiūrų per parą, ir tai – vien feisbuke, o ką jau kalbėti apie instagramą! Rodos, nemažai? Tai tiek jų surinko Liveta, pasidalijusi išskirtine medžiaga iš savo namų kiemo.

Populiariajame vaizdo įrašė užfiksuotas Petras atlieka dainą „Lauk manęs“, tiesa, kitaip, nei mes jį esame įpratę matyti – vos su trumpikėmis ir su į kūną besitrinančiu sniegu. Ir taip, šią detalę įžvelgė ne šio teksto autorius, o veikiau tai patikslino pats Petras.

Kaip pokalbio su 15min metu teigė jis, sniegas slydo nugara, tačiau tai nebuvo didelė bėda, mat atlikėjas pasirodo besąs sveikuolis. Apsipilti lediniu vandeniu ar šokti į šaltą karjerą yra tai, kas Petrui duoda energijos ir užtaiso kiekvieną rytą.

Tačiau būtent šis vaizdo įrašas nebuvo sveikuoliško gyvenimo būdo manifestacija. Anot Petro ir Livetos, trumpas klipas iš namų buvo praeitos kūrybinės idėjos tąsa.

„Idėja kilo ekspromtu, kai pamačiau gražų sniegą. Dieną prieš tai buvo tik žiedai, tai žinojau stulpelį iš dainos „Lauk manęs“: „Nemune ledai išplauks / Obelys pabals / Parymok, manęs palauk / Prie baltos obels.“ O kitą dieną sniegas atsirado, tai ten toje dainoje yra stulpelis ir apie sniegą. „Šaltis išrašys languos / Tulpes, ramunes. / Negyvuos žiemos speiguos / Tujen lauk manęs“, – 15min uždainavo Petras.

Įtarė šeimyninius barnius

Paklaustas apie tai, kaip čia nutiko su apranga, kad jos tiek nedaug, atlikėjas sakė dėl šito aspekto dar prieš filmuojant diskutavęs su žmona. „Liveta man sakė, kad, jeigu šalta, galiu užsidėti kepurę“, – kalbėjo vyras. „Aš tau liepiau ir kelnes užsidėti!“, – Petro mintį papildė Liveta.

Vis dėlto nuogybės nepraslydo pro akylų žiūrovų akis. Kaip pasakojo pora, komentaruose nusidriekė ir susirūpinimo įžvalgos.

„Petras dabar žvaigždė, visos moterys jį įsimylėjusios. Jos visos išgyveno, klausė, ar Petras neperšals, o aš dėkojau už jų rūpestį“, – kalbėjo moteris.

Asmeninio albumo nuotr./Liveta Kazlauskienė
Asmeninio albumo nuotr./Liveta Kazlauskienė

Kaip teigė atlikėjo žmona, komentaruose nugulė ir moterų pasiūlymų Petrą priimti pas save namo. „Nes jis visame gražume“, – juokėsi Liveta ir pridūrė, kad jau netgi buvo pradėta dalytis įrašu su klausimu, kas priglaus Petrą.

Taip apsigavo ir dainininko krikštasūnis. Esą šis kaipmat paklausęs: „Liveta, kuo Petras prasikalto, gal išvijai?“ „Tai aš sakiau, kad, kaip krikšto sūnus, galėtų Petrą ir priglausti. Ligitas visada Petrą priglaustų“, – mintimis dalijosi Liveta.

Būta ir kritiškų komentarų – kaip poros socialinius tinklus administruojanti L.Kazlauskienė atsimena, viena moteris netikėtai atlikėją nusprendė išpeikti.

„Buvo viena moteris, kuri mane apibarė, kad Petrą pristačiau visai Lietuvai patyčioms. Moteris be humoro jausmo, kažkokia vilnietė. Ji man parašė per mesendžerį ir pasislėpė per visas puses, net neleido jai gražiai atsakyti. Aš jau buvau nusiteikusi gražiai pasikalbėti, kad, ponia, niekas nesityčioja, jog reikia tiesiog mokėti į viską pažiūrėti pozityviai ir pasijuokti, pašmaikštaut...“ – nuogąstavo dainininkė.

Asmeninio albumo nuotr./Liveta Kazlauskienė, Petras Kazlauskas
Asmeninio albumo nuotr./Liveta Kazlauskienė, Petras Kazlauskas

Livetai nesuprantama, kodėl žmonės Petro dainą galėtų traktuoti kaip patyčias – juk viskas daryta vardan humoro. „Gi Nerijus Juška su glaudėmis šoka, daro tuos savo gražiuosius šuolius. Tai už ką jį dabar bausti? Bet va Petras padainavo su glaudėmis... Kas čia tokio?“, – klausė ji.

Petras antrino žmonai: „Juk reikia žmonėms karantino metu sukelti gerą nuotaiką.“ Na, bet panašu, jog pralinksminti kitus porai tikrai pavyko. L.Kazlauskienė iki šiol negali atsidžiaugti dėl pozityvių reakcijų:

„Labai džiaugėmės, kad žmonės priėmė pozityviai, šitiek daug peržiūrų ir pasidalinimų. Net iš užsienio rašė mums, dalijosi, po to dar per televiziją patransliavo... Šypsena nedingo iš veido visą dieną“, – žmonos sakinį užbaigė Petras ir pora skardžiai nusijuokė.

Asmeninio albumo nuotr./Petras Kazlauskas, Liveta Kazlauskienė
Asmeninio albumo nuotr./Petras Kazlauskas, Liveta Kazlauskienė

Žada ir daugiau juokingo turinio

Panašu, jog linksmybės socialinių tinklų vartotojus nustebinusiu įrašu baigtis nežada. Anot Livetos, galimai tokių iniciatyvų pora dar parodys.

„Mums visada viskas išeina ekspromtu, neplanuotai, nenumatytai. Kadangi mes dabar karantino metu labai pailsėję, nuo įtampos atsigavę visi nervai, tai mes tikrai dar ne vieną kartą pajuokausime“, – pažadėjo moteris.

Čia pat Petras prisiminė, jog dainoje yra dar vienas stulpelis, kuris tiktų rudens vaizdo įrašui. „Bus ruduo. / Atjos šiaurys. / Obelys pagels. / Lauk manęs pavakary / Vėtroj prie obels“, – ir vėlei pokalbio metu uždainavo P.Kazlauskas.

Asmeninio albumo nuotr./Petras Kazlauskas
Asmeninio albumo nuotr./Petras Kazlauskas

„Jeigu karantinas užsitęs iki rudens, bus trečioji dalis, humoristinė, po pageltusiais lapais. Bet gal ir vasarą dar padarysime. Visokių dalykų prigalvojome“, – pridūrė Liveta.

Apskritai, kaip sakė ji, visus tuos 35-erius metus pora viską darė kartu, o šis, karantino laikotarpis, į Kazlauskų gyvenimą įnešė dar daugiau artumo.

„Dievas atsiuntė mums tokį laiką, kad galėtume pabūti vieni šalia kitų, pamąstyti apie viską, išsigryninti savo vertybes. Tai iš tiesų jau paskutinius tris mėnesius prieš karantiną meldžiausi: „Dieve, sustabdyk tą laiko ratą, kažką sugalvok, nebespėju, nebegaliu tiesiog...“, – prisiminė Liveta.

Na, bet norai pildosi, o atlikėjos noras išsipildė su kaupu – Lietuva sėkmingai skaičiuoja 9-ąją karantino savaitę. Ir vis tik dainininkei to negana.

Andriaus Tamkevičiaus nuotr./Liveta Kazlauskienė, Petras Kazlauskas ir Ingrida Kazlauskaitė
Andriaus Tamkevičiaus nuotr./Liveta Kazlauskienė, Petras Kazlauskas ir Ingrida Kazlauskaitė

„Užsidarius namie netgi atrodo, kad kai anksčiau skubėdavom, bėgdavom, nebuvo to laiko. O dabar atrodo, jog tiek to laiko turėtų būti, ir vis tiek niekur nespėjam. Čia rytas, o čia jau naktis“, – mintimis dalijosi atlikėja.

Visgi laiko galėjo pritrūkti ir dėl pastaruoju metu Kazlauskų galvos skausmo ir rūpesčio, kuris Livetą ankstų rytą keldavo iš lovos ir sukėlė daug išgyvenimų.

Bandė išgelbėti pelyčių šeimą

Kaip 15min pasakojo L.Kazlauskienė, vieną karantino dieną, betvarkant kompostinę, akis užkliuvo už nuo Helovino šventės likusio moliūgo. Jame – netikėtas radinys – visa dirvinių pelių šeimyna!

„Pelės išsilakstė, liko vaikai... Du iškart numirė, kitas vakar nugaišo, o vieną dar turiu. Tai maitinu, penktą ryto keliuosi tam, kad pamaitinčiau. Ta pelytė, Jėzus tu mano...“, – susijaudinusi kalbėjo atlikėja.

Dėl likusios pelytės moteris ko tik nedarė – bandė maitinti, tačiau ir tai buvo sudėtinga, nes ši tokia maža, kad net burnos nesimatė. „Tai maitinu su lupa“, – tikino Liveta.

Iš pradžių pelytę šildžiusi ir laikiusi muilinėje, atlikėja ją nusprendė perkelti į mažą mažą kojinytę. „Peliukas net įlipo į ranką, apsikabino mano pirštą ir miegojo galvytę padėjęs. Tai jis jaučia tą šilumą“, – apie naująjį augintinį pasakojo moteris.

Asmeninio albumo nuotr./Peliukai
Asmeninio albumo nuotr./Peliukai

Liveta neslėpė itin mylinti gyvūnus, tad buvo rimtai suplanavusi pelytę pasilikti. „Kai užaugs, padarysiu jai megztinį, kepurėlę“, – pasakojo moteris ir pridūrė tuo metu pasidalysianti jos nuotrauka socialiniuose tinkluose.

Deja, bet, prabėgus porai valandų po pokalbio su 15min, Liveta pranešė liūdną žinią – pelytė neišgyveno: „Visaip bandžiau... Niekaip nepavyko“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius