-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdoje vestuvinius žiedus sumainė „Man-go“ narė Gabija Sruogiūtė ir krepšininkas Mindaugas Stašys

Nors vasaros šiluma kuriam laikui atsitraukė, karšta meilė liepsnoja grupės „Man-go“ narės Gabijos Sruogiūtės ir NKL krepšininko Mindaugo Stašio širdyse. Daugiau nei 6 metus gražius jausmus vienas kitam puoselėjusi pora šeštadienį Klaipėdos Marijos Taikos Karalienės bažnyčioje sumainė aukso žiedus.
Gabija Sruogiūtė ir Mindaugas Stašys
Mindaugas Stašys ir Gabija Sruogiūtė / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Graži judviejų meilės istorija gimė visai netikėtai, prie jūros, romantiškoje Klaipėdoje. Jie susitiko prieš 9-erius metus, vakarėlyje, tačiau tą kartą vienas kitam į akį nekrito, o ir artima draugyste toli gražu nepakvipo.

Visgi ne vieną gražią porą yra išbandęs laikas, negandos bei atstumas. Gabiją ir Mindaugą taip pat ilgai blaškė likimo vėjai, tačiau po kelerių metų juos suvedė netikėtumas. Susitikę Palangoje juodu suprato, kad yra vienas kitam skirti ir nebeišsiskyrė.

Vestuvių akimirkos – galerijoje:

„Viskas buvo taip romantiška... Susitikome Palangoje, jis buvo ką tik atrakcionų parke laimėjęs pliušinį meškutį. Aš nuo vaikystės juos labai mėgdavau, tai buvo mano sėkmės simbolis, todėl kolekcionavau. Mindaugas sugalvojo man jį padovanoti, o tada supratau: čia turbūt ženklas. Neilgai trukus pradėjome draugauti“, – pasakojo atlikėja.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Gabijos Sruogiūtės ir Mindaugo Stašio vestuvių akimirka
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Gabijos Sruogiūtės ir Mindaugo Stašio vestuvių akimirka

Praėję ugnį ir ledą, po 5-erių metų draugystės pora susižadėjo. Sukaupęs visą drąsą ir ryžtą, Klaipėdos „Neptūno“ dublerių komandoje NKL lygoje žaidžiantis Mindaugas Stašys pasipiršo mylimajai, jiems poilsiaujant Palangoje. „Ji pasakė „taip“!“, – džiaugsmingai prieš metus feisbuke rašė M.Stašys.

15min pati Gabija pasakojo, kad gavusi kiekvienos merginos išsvajotą žiedelį buvo labai nustebusi, neslėpė jaudulio ir sunkiai patikėjo, kas iš tikrųjų įvyko.

„Jausmas puikus. Tas statusas tikrai fainas. Kai 5-erius metus draugaujame, visada pristatydavau Mindaugą kaip „draugą“, o tai skambėdavo nelabai solidžiai“, – anksčiau juokavo G.Sruogiūtė.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Gabijos Sruogiūtės ir Mindaugo Stašio vestuvių akimirka
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Gabijos Sruogiūtės ir Mindaugo Stašio vestuvių akimirka

Judviejų 5-erių metų draugystės sukakties data buvo per Naujuosius metus. Visgi pora tą dieną buvo įnikę į darbus, todėl šventę minėjo vėliau. Gabija pasakojo, kas lemtingąjį „taip“ ji ištarė Palangos viešbučio, kuriame poilsiavo, baseine.

„Mindaugas man netikėtai pasakė: užsimerk ir neatsimerk, kol nepasakysiu. Jau tada supratau, kad čia kas bus“, – 15min pasakojo atlikėja.

Pasak Gabijos, tą akimirką jaudinosi jiedu abu. „Ir jam sudrebėjo balsas, ir man... Mindaugas sakė, kad tiek daug ruošėsi, o gavosi kiek kitaip, bet aš jį nuraminau – juk tokią akimirką jaudulys būna be galo didelis, vėliau vis tiek nei aš, nei jis nieko neatsiminsime... “, – pasakodama apie sužadėtuves juokėsi ji.

Tą kartą jiedu tikino pagalvojantys apie vestuves, tačiau planuojantys jas kelti kiek vėliau. Visgi šių metų liepą išaušo lemtinga diena, kai jie žengė prie altoriaus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius