Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Koncertas Tomui Dobrovolskiui atminti vyks sausio 8-ąją

Ketvirtadienį, sausio 8 dieną, žinomi Lietuvos muzikantai lips ant scenos minėdami po sumušimo mirusį kompozitorių ir multiinstrumentalistą Tomą Dobrovolskį.
Tomas Dobrovolskis
Tomas Dobrovolskis / Koncerto organizatorių nuotr.

Sostinės menų fabrike „Loftas“ vyksiančio koncerto metu atlikėjai pasirodys be atlygio – žiūrovai vietoj bilietų bus kviečiami aukoti muzikanto šeimai paremti. Koncerto pradžia – 19 val., durys atidaromos nuo 18.30 val.

Norintiems ir galintiems padėti T.Dobrovolskio šeimai:

Akvilė Dobrovolskė
SWED bankas
LT107300010119440341
Mokėjimo paskirtis: „Parama T.Dobrovolskio šeimai“

„Esame sukrėsti žinios apie Tomo mirtį. Iki paskutinės minutės tikėjome, kad jis pasveiks, todėl rengėme koncertą, skirtą jam palaikyti. Deja, viskas susiklostė kitaip. Reiškiame jo artimiesiems nuoširdžią užuojautą ir kviečiame visus kartu prisiminti bei paminėti Tomą Dobrovolskį, paremti jo šeimą“, – sakė vienas iš koncerto organizatorių Algirdas Barniškis-Blėka.

TAIP PAT SKAITYKITE: Mirė sumuštas ir dvi savaites už gyvybę kovojęs muzikas Tomas Dobrovolskis

Koncerto metu pagerbdami T.Dobrovolskio atminimą žinomi šalies džiazo, roko ir kiti atlikėjai atliks po keletą kūrinių.

Daugiau nei keturias valandas truksiančio koncerto metu pasirodys „Bix“, „Biplan“, Neda Malūnavičiūtė, Jeronimas Milius ir Feliksas Zakrevskis, Olegas Ditkovskis, Markas Palubenka, Andrius Kulikauskas ir Justė Kazakevičiūtė, „Žalvarinis“, „Saulės broliai“, „4Fun“, „Gin’Gas“, Arkadijus Gotesmanas, „The Road Band“, Liudas Mockūnas, Vytautas Labutis, Saulius Petreikis, „Soul Moustache“, Saulius Auglys ir „Vilniaus mušamieji“, Chris Ruebens ir kiti.

Dauguma iš jų yra dalyvavę bendruose projektuose su T.Dobrovolskiu. Paremti atlikėjo šeimą galima ir pervedant lėšų į jo žmonos sąskaitą.

Kompozitorius, perkusininkas, multiinstrumentalistas Tomas Dobrovolskis dalyvavo daugelyje muzikos projektų Lietuvoje ir užsienio šalyse – Lenkijoje, Latvijoje, Danijoje, Švedijoje, Anglijoje, Belgijoje, Suomijoje, Islandijoje, Izraelyje.

Originalų muzikos instrumentą – vario gaublį – sukūręs atlikėjas muzikavo ne tik džiazo, bet ir free džiazo, elektroakustinės improvizacinės, eksperimentinės, akademinės muzikos, taip pat šokio, teatro ir kino projektuose. T.Dobrovolskis buvo vienas iš Lietuvos džiazo federacijos įkūrėjų.

Prie koncerto organizavimo prisideda Lietuvos džiazo federacija, menų fabrikas „Loftas“, kiti muzikos pasaulio atstovai.

TAIP PAT SKAITYKITE: Užuojautą dėl Tomo Dobrovolskio mirties išreiškė scenos bendražygiai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius