-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Koronavirusu užsikrėtusi prodiuserė J.Ragauskaitė išleista namo: „Lyg paliktum kare artimuosius“

Kovo mėnesio pradžioje koronavirusu užsikrėtusi žinoma prodiuserė Justina Ragauskaitė išleista gydytis namuose. Šia žinia moteris pasidalijo savo socialinio tinklo paskyroje.
Justina Ragauskaitė
Justina Ragauskaitė / 15min ir socialinio tinklo nuotr.

VISAS NAUJIENAS APIE KORONAVIRUSĄ RASITE ČIA

Dar kovo mėnesį apie savo būklę pranešusi prodiuserė dabar socialinio tinklo draugams pranešė džiugią žinią – ji išleista gydytis namo. Savo „Facebook“ paskyroje J.Ragauskaitė nepraleido progos ir padėkoti medikams už jų atliktą darbą.

„Atrodo, nieko labiau netroškau nei šios akimirkos, kai apsirengusi ir apsiavusi, demonstratyviai atsitūpiau palatos lovos kojūgalyje, su kiekvienu durų atsivėrimu tikėdamasi išgirsti savo pavardę, kas reiškė išganymą toliau sveikti namų karantine. Tame jūsų taip nekenčiamame, kai kurių net nesilaikomame, o mano – išsvajotame, be dienomis ir naktimis už sienos girdimų dusinančių kosulių. Ir vis dėlto atsisveikinant, gerklę užgulė gumulas, nors maniau, kad po -iolikos dienų pagaliau įkvėpus gryno lauko oro, palengvės...

Einant koridoriais link išėjimo ir ten laukiančio spec. transporto, apsunko žingsniai. Tarsi paliktum kare artimais tapusius gydytojus. Kare, kuris jiems tik prasideda. Ir visa tai asmeniškai kažkaip, pasirodo, labai rūpi... Artimais tapo veidai, kurių nė neprisiminsiu, nes niekada jų po kaukėmis neregėjau. Bet išmokau pažinti pagal balsus. Rankenos spustelėjimą.

Prisiminsiu mane irgi nuolat prisiminusius ir skambinusius iš budėjimo posto net savaitgalio vakarais. Prisiminsiu slaugių pamainą, kuri 6 val. ryto vizitavo patyliukais, ant pirštų galų, ir tyrimams paversdavo ant kito šono taip skrupulingai, vos juntamai, kad tik neprižadintų... Savyje talpinantis visą įmanomą dėkingumą, per siūles plyštantis AČIŪ“, – socialiniame tinkle rašė prodiuserė.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Justina Ragauskaitė
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Justina Ragauskaitė

15min primena, kad 34-erių vilnietė kovo 3–8 dienomis lankėsi Barselonoje, o kovo 8–12 dienomis – Paryžiuje.

Kovo 13 d. J.Ragauskaitei pakilo temperatūra, ji ėmė jausti šaltkrėtį, raumenų skausmus, tad kovo 14 d. kreipėsi į Santaros klinikų infekcinių ligų centrą.

Tą pačią dieną socialiniuose tinkluose J.Ragauskaitė pasidalijo vaizdo įrašu, kaip yra gabenama į ligoninę. Justina rašė, kad tuo metu jai laikėsi 38,5 laipsnių temperatūra, tiesa, tuo metu dar neįtarė, kad serga koronavirusu, tad stebėjosi tokia operatyvia medikų reakcija – jausmas buvo toks, lyg būtų vežama į reanimaciją.

Kovo 15 d. J.Ragauskaitei patvirtintas COVID-19. 15min žiniomis, tai sužinojusi ji patyrė psichologinį šoką, tačiau karštai tiki, kad pasveiks. Be to, neserga jokiomis lėtinėmis ligomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius