Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kovotojas Sergejus Maslobojevas su žmona susilaukė antrojo vaiko: gimė berniukas

Praėjusį pavasarį aukso žiedus sumainiusių vienu geriausių Lietuvos kovotojų tituluojamo Sergejaus Maslobojevo ir Airinės Maslobojeva šeimą aplankė gandrai. Pora susilaukė naujagimio.
Airinės Juodrytės ir Sergejaus Maslobojevo vestuvių akimirka
Airinės Juodrytės ir Sergejaus Maslobojevo vestuvių akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Žinią apie šeimos pagausėjimą socialiniame tinkle pranešė Sergejus. Jis pasidalijo nuotrauka, kurioje rašė, kad gimė berniukas.

„Šiandien 12.10 gimė mano sūnus Raon Maslabojev. Berniuko ūgis 60 cm, o svoris 4.65 kg“, – 15min patvirtino kovotojas.

Vyras pasakojo, kad sūnaus vardas buvo išrinktas neatsitiktinai. Šį kartą jis leido sprendimą priimti savo žmonai, o ji sugalvojo, kad pirmosios raidės turėtų būti „Ra“ – simbolizuojančios saulės šviesą.

Kovotojas paatviravo, kad jaudulį jautė visą savaitę. Prieš gimdymą, buvo įsitempęs, o treniruotėse mintys skraidžiojo padebesiais. Tačiau atėjus lemtingai akimirkai ir pagaliau išvydus mažylį, pasakojo nesulaikęs ašarų.

„Dabar emocijos nerealios, daug adrenalino, visko buvo. Kartu dalyvavome gimdyme, todėl buvo šiek tiek baisu. Bet, kai išgirdau, kad jau viskas, nebegalėjau tvardytis, bučiavau žmoną, dėkojau jai, skruostais bėgo ašaros“, – prisipažino Sergejus.

15min primena, kad Sergejus ir Airinė susituokė šių metų balandį, pora pažįstama beveik keturiolika metų, tačiau šiltus jausmus vienas kitam pradėjo puoselėti tik prabėgus septyneriems metams. Prieš penkerius metus porai gimė pirmagimis Ramiras.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Airinės Juodrytės ir Sergejaus Maslobojevo vestuvių akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Airinės Juodrytės ir Sergejaus Maslobojevo vestuvių akimirka

Amžiną meilę pora prisiekė galvodami apie naujagimį – žmona Airinė tada jau laukėsi antrojo vaiko. Pora susirašė Vilniaus santuokų rūmuose, o vestuves žadėjo iškelti, kai antrajam vaikui sueis vieneri. Prieš vestuves kalbėdamas su 15min sportininkas neslėpė, kad kurį laiką vestuves vis bandydavo nukelti, nes jautė baimę, kad po vestuvių judviejų santykiai gali pasikeisti.

„Artėjant vestuvėms jaučiau vis didesnį jaudulį. Jis panašus į tą, kurį jaučiu prieš varžybas: laukimas, nežinia. Varžyboms tu daug ruošiesi, bet niekad nežinai, kaip jos pavyks. Vestuvių jaudulys – šviesus, viduje malonu. Jau savaitės viduryje nekantravau, kada greičiau užsidėsime tuos žiedus“, – prieš vestuvių ceremoniją kalbėdamas su 15min pripažino boksininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius