Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Krepšininkų Kšištofo ir Darjušo Lavrinovičių rankose – magistro diplomai: pasveikinti atvyko ir žmonos

Penktadienis krepšininkams Kšištofui ir Darjušui Lavrinovičiams – ypatinga diena, jiedu atsiėmė magistro diplomus. Broliai sėkmingai pabaigė edukologijos studijas Lietuvos sporto universitete.
Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai
Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Lietuvos sporto universitete penktadienį vyko Diplomų įteikimo LSU absolventams šventė. Universitetą baigė daug žinomų sportininkų: Lietuvos, SELL žaidinių, įvairių tarptautinių varžybų nugalėtojų, tarp jų ir broliai Kšištofas bei Darjušas Lavrinovičiai.

Pasveikinti treniravimo sistemą ir sporto edukologijos programą baigusius ir magistro diplomą apsigynusius krepšininkus nepraleido progos jų artimieji. Gėlių puokštes po oficialios ceremonijos jiems įteikė žmonos Tatjana ir Edita.

Magistro diplomų įteikimo akimirkos – galerijoje:

15min krepšininkai pasakojo, kad pavasarį dėl karantino magistrinį darbą gintis teko labai neįprastai – internetu. Ir nors iš pradžių tai pasirodė nemenkas iššūkis, viskas, atrodo, pavyko puikiai.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./LSU diplomų įteikimo šventė
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./LSU diplomų įteikimo šventė
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./LSU diplomų įteikimo šventė
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./LSU diplomų įteikimo šventė

Tiesa, anksčiau kalbinti jie atviravo, kad mokytis, kai spaudė darbai, lengva tikrai nebuvo. Visada įtemptą grafiką turintiems broliams tekdavo ieškoti išeičių, kada, atsiradus laisvai akimirkai, galima būtų atsiversti knygas. Jiedu juokavo, kad ir skolų iš egzaminų pasitaikydavo, bet, laimei, viską greitai pavykdavo atsiskaityti.

„Paskaitas lankėme, stengėmės nepraleidinėti, atsakingai žiūrėjome į studijas, nes mes nėjome mokytis tik dėl popieriuko. Norėjome įgauti žinių, nes mūsų karjera jau prie pabaigos. Gal būsime treneriais, tai mums reikėjo mokytis apie vaikų psichologiją.

Juk jeigu pradėtume treniruoti, tai pradėtume nuo vaikų, suaugusieji yra suaugusieji. Todėl magistrantūrai pasirinkome treniravimo sistemą ir sporto edukologiją, tai mums buvo labai aktualu. Tikiuosi, gyvenime šitų žinių prireiks“, – kalbėjo K.Lavrinovičius.

Šiemet Sporto edukologijos programą baigė ir imtynininkas Aleksandras Kazakevičius, Krepšinio treniravimo ir valdymo programą baigė Lietuvos krepšinio federacijos moterų krepšinio projektų vadovė Lina Brazdeikytė, buvę krepšininkai Darius Sirtautas, Dainius Šalenga bei kiti žinomi sportininkai.

TAIP PAT SKAITYKITE: Broliai Lavrinovičiai 40-ąjį gimtadienį sutinka Londone: „Svarbiausia, kad galime vienas kitą apkabinti“

TAIP PAT SKAITYKITE: Tatjana ir Kšištofas Lavrinovičiai išlydėjo šešiametę Emili į pirmą klasę: mokysis kartu su broliais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius