Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kriptomilijonierius P.Aršauskas išklojo savo tiesą apie skyrybas: „Niekada nebūna kaltas tik vienas“

Pirmųjų vestuvių metinių išvakarėse į viešumą išlindusi žinia, kad kriptomilijonierius Paulius Aršauskas (27) jau kurį laiką nebegyvena su žmona ir šildosi kitos moters glėbyje – nebe paslaptis. Dar penktadienį išsisukinėjęs nuo 15min klausimų ir vengęs pripažinti apie naują draugę verslininkas netrukus nusprendė būti atviras – pasidalino romantiška judviejų akimirka, po kuria rašė: „Kas myli ir vertina, tie ir turi.“
Paulius Aršauskas ir Eglė Malinauskaitė
Paulius Aršauskas ir Eglė Malinauskaitė / Irmanto Gelūno ir socialinių tinklų nuotr.

Nauja P.Aršausko draugė – žavi šviesiaplaukė Eglė Malinauskaitė. Su ja didžiausios Lietuvoje kriptovaliutų kasyklos įkūrėjas, kaip pat sako, susitikinėja maždaug savaitę.

„Šie santykiai – vieša paslaptis“, – apie pasimatymus su Egle 15min kalbėjo Paulius.

Šeštadienį socialinėje erdvėje jis paviešino nuotrauką, kurioje per liemenį apsikabinęs Eglę bučiuoja jai į skruostą. Už jų fone matyti prabangus „Lamborghini“ – panašu, tas pats, kuriuo greitkelyje Klaipėda-Kaunas buvo neleistinai viršytas greitis, pasiekus mažiausiai 236 km/val. greitį.

Po nuotrauka P.Aršauskas rašė: „Per savo 27 gyvenimo metus nuveikiau ir pamačiau tiek, kiek kiti gali tik pasvajoti. Niekam neprivalau aiškintis dėl savo sprendimų, bet jie šiaip sau neatsitinka. Kas myli ir vertina, tiek ir turi. Kitus teisti labai lengva“.

Socialinių tinklų nuotr./Paulius Aršauskas ir Eglė Malinauskaitė
Socialinių tinklų nuotr./Paulius Aršauskas ir Eglė Malinauskaitė

Nuotrauką su Egle Paulius paviešino savo santuokos su Diana Taraškevičiūtė metinių dieną – pora susituokė 2017-ųjų liepos 7-ąją.

15min šeštadienį susisiekus su P.Aršausku, jis buvo atviresnis nei dieną prieš. Vyras tikino, kad griūnančiuose santykiuose „niekada nebūna vienos pusės kaltos“. „Labai lengva teisti, ypač vyrą...“ – sakė jis.

Dar anksčiau 15min kalbinta jo sutuoktinė D.Taraškevičiūtė sakė, kad apie vyro santykius su Egle ji žinojo jau kurį laiką, jie esą tęsiasi daugiau nei mėnesį. Tiek laiko Diana ir Paulius nebegyvena kartu.

Tačiau P.Aršauskas tikina, kad nuo šeimyninio gyvenimo niekur nebėgo ir ginasi.

„Tai ji pabėgo, paliko mane vieną gyventi. Paliko mane vieną ir pati išėjo iš mūsų namų. Ji išėjo ir du mėnesius būna ne namie, todėl normalu, kad šalia manęs gali atsirasti kita moteris. Niekas jos nevarė, aš ją mylėjau, bet manau, kad charizmatiškas vyras negali ilgai būti vienas“, – 15min sakė jis.

Socialinių tinklų/ 15min nuotr./Paulius Aršauskas Nidoje su kita moterimi
Socialinių tinklų/ 15min nuotr./Paulius Aršauskas Nidoje su kita moterimi

Pasak P.Aršausko, Diana pirma užsiminė apie skyrybas. Ir nors pora kol kas skyrybų dokumentų teismui nėra pateikę, apie susitaikymą nei vienas, nei kitas nekalba.

„Kai ji užsimanė skirtis, sakau, gerai, aš vaiką (Diana ir Paulius augina keturių mėnesių dukrą, – red.) išlaikysiu. Vaiką myliu ir duosiu viską, ko jam reikės. Vaikas iš finansinės pusės bus pilnai išlaikomas iš mano pusės. Duosiu 2 tūkst. eurų per mėnesį, kad man jokių priekaištų nebūtų“, – kalbėjo milijonierius.

Dar anksčiau 15min kalbinta D.Taraškevičiūtė tikino su vyru bandžiusi kalbėtis, spręsti situaciją, bandė iš naujo lipdyti santykius. Tačiau, kaip tikina, „jam svarbesni visai kiti dalykai“.

„Jūs patys matote, kokios žmogaus vertybės ir kokie jo prioritetai. Šiuo metu šeima jam nėra tokia svarbi, kad jis būtų su ja“, – sakė ji.

15min primena, kad Paulius ir Diana susituokė 2017 metų liepos 7-ąją, specialiai pasirinkę magiškų 7-ukų paženklintą datą.

Iki vestuvių pora draugavo porą metų, nors pažįstami buvo nuo penktos klasės.

TAIP PAT SKAITYKITE: 7-tukais paženklintos vestuvės: Katedra, raudonas kilimas ir „Rolls-Royce“ atvykusi nuotaka

VIDEO: Kriptovaliutų kasyklą įkūręs Paulius netiki sėkme – ji ateina su dideliu noru dirbti

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius