-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje „Kitokie pasikalbėjimai“ nelieka Manto Katlerio – jį keičia žinomas radijo balsas

Internete sparčiai išpopuliarėjusioje „Youtube“ platformoje transliuojamoje laidoje „Kitokie pasikalbėjimai“ – pokyčiai. Pirmadienį pranešta, kad keičiasi vienas iš vedėjų. Eteryje laidos žiūrovai nebeišvys humoristo Manto Katlerio.
Mantas Katleris / Teodoro Biliūno „ŽMONĖS Foto“ nuotr.
Mantas Katleris / Teodoro Biliūno „ŽMONĖS Foto“ nuotr.

Laidos „Kitokie pasikalbėjimai“ žiūrovus pirmadienį pasiekė žinia, kad vedėjo kėdėje nebelieka Manto Katlerio. Apie tai pranešta muzikiniame klube „Line Up“ vykusiame renginyje, kuriame vyko „Kitokių pasikalbėjimų“ renginys.

„Grįžtame ne tik su nauja motyvacija, idėjomis, bet ir su svarbiais pokyčiais. Prie „Kitokių pasikalbėjimų“ vairo stoja naujas, bet jums neblogai pažįstamas, veidas. Tačiau norime dar labiau jus su juo supažindinti, todėl kviečiame į viešą bei neformalų pristatymą pirmadienį 20 val. bare LINE-UP. Renginys nemokamas. Taip pat atiduosime padėką ir pagarbą „Kitokių pasikalbėjimų“ sostą užleidžiančiam Mantui Katleriui“, – dar prieš renginį intriguota „Kitokių pasikalbėjimų“ feisbuko paskyroje.

Andriaus Pelakausko nuotr./Mantas Katleris
Andriaus Pelakausko nuotr./Mantas Katleris

Taip pat socialinių tinklų paskyrose „Kitokių pasikalbėjimų“ kolektyvas ragina žiūrovus spėlioti, kas galėtų būti tas naujas vedėjas. Tarp spėjimų dažnai pasikartojo vienas žinomas vardas.

„Line Up“ vykusiame renginyje paslaptis buvo atskleista. Paaiškėjo, kad M.Katlerį pakeitė radijo stoties „M1“ balsas ir įvairių renginių vedėjas Paulius Vaitiekūnas.

„Sveikas atvykęs į „Kitokius pasikalbėjimus“, Pauliau Vaitiekūnai!“, – rašoma vėliau socialiniuose tinkluose išplatintame „Kitokių pasikalbėjimų“ pranešime, kuriame pranešta apie pokyčius.

Sveikas atvykęs į „Kitokius pasikalbėjimus“, Paulius Vaitiekunas!

Posted by Kitokie pasikalbėjimai on Monday, March 25, 2024

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius