Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidų vedėja Daiva Žeimytė taps mama: laukiasi pirmagimio

Vasarą už Rio de Žaneiro parolimpinio čempiono Mindaugo Biliaus (37) ištekėjusi žurnalistė, „Lietuvos ryto“ televizijos laidų vedėja Daiva Žeimytė (39) paskelbė džiugią žinią – ji laukiasi pirmagimio.
Daiva Žeimytė ir Mindaugas Bilius
Daiva Žeimytė ir Mindaugas Bilius / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Netikėtą žinią Daiva Žeimytė pranešė penktadienį, Kovo 8-ąją, „Litexpo“ parodų rūmuose vykstančios konferencijos „Moters vizija“ metu. Užlipusi ant scenos renginio vedėja ir moderatorė pasveikino visas moteris su šia diena ir pridūrė, kad ir pati turi naujieną.

Gausiai miniai susirinkusiųjų laidų vedėja pranešė, kad scenoje ji stovi visgi ne viena. Pranešusi, kad laukiasi pirmagimio, D.Žeimytė buvo sutikta gausiomis susirinkusiųjų ovacijomis.

Tiesa, kol kas nėra vaikelio lytis nėra žinoma.

15min primena, kad Daiva Žeimytė ir Mindaugas Bilius 2018-ųjų rugpjūtį susituokė Jiezno Šv. arkangelo Mykolo ir Jono Krikštytojo bažnyčioje.

Daivos ir Mindaugo keliai ne kartą susiliejo profesinėje veikloje. Žurnalistei 2016-aisiais buvo patikėta vesti neįgaliųjų sportininkų apdovanojimus, kur buvo apdovanotas ir Mindaugas Bilius, Rio de Žaneiro parolimpinėse žaidynėse, rutulio stūmimo rungtyje iškovojęs aukso medalį. Lengvaatletis taip pat yra dalyvavęs Daivos Žeimytės laidoje „Gyvenimo būdas“ kaip pašnekovas.

Mindaugui ši santuoka – antroji, Daivai – pirmoji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius