Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Las Vegase darkart susituokė Ugnė ir Marius Sipariai: „Mes vėl jaunavedžiai“

Antrąkart susituokė televizijos laidų vedėja Ugnė Siparė ir jos vyras Marius Siparis. Nors pirmosios vestuvės įvyko prieš trejus metus, šįsyk jie paminėti trečiasias metines nusprendė Las Vegase.
Marius Siparis ir Ugnė Siparė
Marius Siparis ir Ugnė Siparė / 15min klijuotė

Šią vasarą odines vestuves su vyru prodiuseriu Mariumi Sipariu minėsianti televizijos laidų vedėja Ugnė Siparė, rodos, švęsti pradėjo jau dabar. Jungtinėse Amerikos Valstijose viešinti pora artėjančias metines paminėjo išradingai – dar kartą susituokė Las Vegase.

Apie tai U.Siparė parašė savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje.

„Net ir praėjus 3 metam po vestuvių – mes su Mariumi ir vėl jaunavedžiai! Myliu tave iki mėnulio ir atgal.

Laikas medaus mėnesiui“, – puikia nuotaika ir įspūdžiais dalijosi Ugnė.

Žmonės.lt primena, kad Ugnė Galadauskaitė ir Marius Siparis susituokė 2019 m. rugpjūčio 24-ąją. Pora vestuves atšoko lygiai po trejų metų draugystės, o sutuoktuvių data abiem išties daug reiškė.

Vestuves surengti Ugnė su Mariumi nusprendė iškart po naujo LRT sezono atidarymo. Didžiulė šventė vyko kartu su Baltijos kelio 30-mečio minėjimu, o dieną po jos Ugnė su mylimuoju išskubėjo į oficialią ceremoniją bažnyčioje.

„Visiškai nedvejojome dėl datos, nes prieš tris metus per naujojo sezono pristatymą tarp mūsų su Mariumi užsimezgė draugystė, todėl šiemet pavyko išties simboliška šventė“, – Žmonės.lt tuomet sakė U.Siparė.

Ugnė su Mariumi susižadėjo egzotiškajame Tailande. Savo privataus gyvenimo detalių jie į viešumą niekuomet nekėlė.

„Tiesą sakant, iki Mariui atsirandant mano gyvenime, niekada nesvarsčiau, ar reikėtų viešinti asmeninį gyvenimą. Vėliau, ko gero, viskas susiklostė savaime. Po mėnesio draugystės man atrodė dar anksti skelbti apie santykius, o po pusmečio jau per daug jį branginau, kad dalinčiausi su visais. Štai taip paprastai viskas ir susiklostė“, – žurnalui „Žmonės“ anksčiau yra pasakojusi Ugnė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius