TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Laura Imbrasienė ryžosi gerokai pasitrumpinti plaukus: pasirinko fatališkos moters įvaizdį

Televizijos laidų bei renginių vedėja, verslininkė Laura Imbrasienė ant prieš kelias dienas vykusios apdovanojimų ceremonijos raudono kilimo pasirodė drauge su savo 16-mečiu sūnumi Mantu. Žinoma moteris džiaugėsi, kad jai draugiją palaikyti sutiko vyriausiasis sūnus. Šventės dalyviai iš karto pastebėjo ir pakitusį moters įvaizdį – gerokai patrumpintus plaukus.
Laura Imbrasienė
Laura Imbrasienė / Viganto Ovadnevo ir asmeninio albumo nuotr.

Iškilmingam „Žmonės 2020“ apdovanojimų vakarui L.Imbrasienė pasirinko fatališkos moters įvaizdį.

„Jau antrus metus iš eilės esu dėkinga dizaineriui Liutaurui Salasevičiui, kuris man ištiesia savo profesionalo ranką, kai aš atskrendu pas jį į studiją, kaip visada netikėtai. Galima sakyti, beveik prieš pat renginį. Bet ar nustebinsi visko mačiusį dizainerį“, – juokiasi TV laidos „Mano pinigai“ vedėja.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Laura Imbrasienė su sūnumi
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Laura Imbrasienė su sūnumi

Su savo ilgamete plaukų stiliste Rūta Morozoviene renginio dieną moteris tarėsi, kokia šukuosena jai labiausiai tiktų, rašoma pranešime spaudai.

„Patariau Laurai nepabijoti gerokai patrumpinti plaukus. Manau, kad prie šios itin efektingos L.Salasevičiaus suknelės, tokia moderni šukuosena bene geriausiai tinka“, – įsitikinusi „Cut Code“ grožio salono įkūrėja, išdrįsusi nurėžti bemaž 20 centimetrų L. Imbrasienės plaukų.

Asmeninio albumo nuotr./Rūta Morozovienė ir Laura Imbrasienė
Asmeninio albumo nuotr./Rūta Morozovienė ir Laura Imbrasienė

Kaip į naujajį Lauros įvaizdį sureagavo artimieji, pažįstami ir kolegos?

„Kam patiko, tas ir pagyrė, o kam ne – tas ir „nepamatė”. Juk keitiesi ne dėl kitų, o dėl vidinio jausmo, kad tau pačiam to norisi“, – mano veikli moteris, įkūrusi privatų vaikų darželį „Išdykęs vėjas“.

Pasak L.Imbrasienės, jai ne itin patinka įmantrios šukuosenos, ji mėgstanti paprastus dalykus, tad nė neketino svarstyti, ar nebus gaila taip nemažai patrumpinti plaukus.

„Be to, kokiu tempu gyvename mes visi šiandien: visko reikia dar ir greitai... Tad toks plaukų ilgis tikrai suteiks man daugiau patogumo kasdien“, – neabejoja TV laidų ir renginių vedėja.

Asmeninio albumo nuotr./Laura Imbrasienė
Asmeninio albumo nuotr./Laura Imbrasienė

Ne viena dailiosios lyties atstovė galėtų Laurai pavydėti vešlių, tvirtų, sveikai blizgančių plaukų. Pasak, L.Imbrasienės, jos gražių plaukų paslaptis – tiesiog užkoduota genuose, tačiau be tinkamos jų priežiūros moteris negalėtų džiaugtis trokštama išvaizda.

„Žinoma, laikui bėgant negali pasikliauti vien gamtos dovanomis: puikiais genais. Juolab, jei plaukai nuolat patiria neigiamą aplinkos poveikį. Tad reikia išmokti tinkamai juos prižiūrėti ir puoselėti. Kaip įmanydama stengiuosi, kad plaukai išdžiūtų natūraliai, nenaudojant džiovintuvo. Kai dabar jie trumpesni, išdžius dar greičiau“, – šypsosi žinoma moteris.

Pašnekovė pasakojo, kad jos linkusius garbanotis ir kiek sausokus plaukus, dažnai tenka stipriai tiesinti, besiruošiant įvairiems renginiams, projektams, fotosesijoms.

„Štai kodėl mano plaukus reikia nuolatos gausiai praturtinti maitinamosiomis priemonėmis. Plaukų drėkinimas ir maitinimas man yra tiesiog būtinas grožio ritualas“, – sakė L.Imbrasienė.

Asmeninio albumo nuotr./Laura Imbrasienė
Asmeninio albumo nuotr./Laura Imbrasienė

Kaip rašoma pranešime spaudai, moteris neslepia, kad patogiausia ir saugiausia, pasak jos pačios, vieną iš brangesnių savo turtų – patikėti profesionalui.

„Juk kiekvienas turi dirbti savo darbą ir sukauptas žinias panaudoti tikslingai. Štai kodėl jau eilę metų pasitikiu savo plaukų meistre R.Morozoviene ir atsižvelgiu į jos naudingus patarimus bei siūlomas priemones naudoti namuose“, – sakė L. Imbrasienė, pažįstama su meistre Rūta dar nuo mokyklos laikų. Tačiau daugiau bendrauti moterys pradėjo, kai Laura ėmė filmuotis televizijos projektuose, kuriuose R.Morozovienė yra kūrusi šukuosenas ne vienai garsenybei.

Laura Imbrasienė dabar ir anksčiau:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius