Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Laura ir Rytis Žvaguliai pasidalijo nuostabiu vestuvių filmuku: „Myliu pačia stipriausia meile“

Liepos 14-ąją verslininkas Rytis Žvagulis ir grupės „Kristal“ narė Laura Navikaitė vienas kitam Vilniuje prisiekė amžiną meilę. O šį penktadienį, rugsėjo 14-ąją, pora džiaugiasi pirmųjų dviejų santuokos mėnesių sukaktimi.
Rytis Žvagulis ir Laura Navikaitė
Rytis Žvagulis ir Laura Navikaitė / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Šia proga Laura socialinėje erdvėje pasidalino vaizdo įrašu, kuriame užfiksuotos jautriausios ir smagiausios šventės akimirkos. Ne vieną sujaudino ir vyrui Ryčiui skirti jos žodžiai.

„Šiandien lygiai 2 mėnesiai kaip mes vyras ir žmona. Nors visi sako, kad tai tik statusas, kad po vestuvių niekas nepasikeičia, aš galiu pasakyti taip: galbūt niekas ir nepasikeičia, bet tas jausmas širdy, jis kažkoks pilnesnis.

Po Santuokos aš tikrai Tave įsimylėjau iš naujo. Eidama prie altoriaus, žiūrėdama Tau į akis, ir nematydama daugiau nieko aplink, pamačiau ir Tave kitokį – tokį, kokio niekada nemačiau – jautrų, be galo įsimylėjusį ir tvirtai pasiruošusį kurti šeimą – mūsų gyvenimo esmę.

Lygiai taip pat, kaip ir aš. Nuo tos akimirkos Mes kartu tapome dar stipresni, pasiruošę saugoti ir aukotis vienas dėl kito dar labiau. Ir tai dar tik 2 mėnesiai. Mano vyre, myliu Tave! Myliu pačia stipriausia meile. Tokia meile, kokios gyvenime netikėjau, kad jausiu savoj širdy!“ – rašė Laura.

Vestuvių šventės filmuku Laura pasidalijo ir su 15min:

VIDEO: Laura & Rytis

15min primena, kad Laura ir Rytis žiedus sumainė liepos 14-ąją, jų santuokos ceremonija vyko Vilniaus Šv. apaštalų Pilypo ir Jokūbo bažnyčioje. Pora iki vestuvių draugavo beveik ketverius metus, o 2016-ųjų rugpjūtį Rytis nusprendė žengti itin svarbų žingsnį jųdviejų santykiuose – romantiškai pajūryje pasipiršo.

TAIP PAT SKAITYKITE: Rytis Žvagulis susituokė su „Kristal“ nare Laura Navikaite: Žilvinas Žvagulis jau laukia anūkų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius