Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvės dizainerės Virginijos Kasiulytės-Lopez kūrinys – „Kempinski“ elegancijos rėmuose

Kas tai yra drabužis „su misura“ – (it.pagal išmatavimus)? Šį terminą Italijoje žino kiekviena aristokratiškos prigimties moteris.
Dizainerė Virginija Kasiulytė – Lopez
Dizainerė Virginija Kasiulytė – Lopez / J.Jurkevičienės nuotr.
J.Jurkevičienės nuotr./Dizainerė Virginija Kasiulytė  Lopez
J.Jurkevičienės nuotr./Dizainerė Virginija Kasiulytė-Lopez

„Su misura – tai aukštosios mados drabužis, sukirptas iš itin brangaus audinio ir pasiūtas pagal individualius klientės išmatavimus. Toks rūbas privalo ne tik puikiai „gulėti“ ant klientės kūno, bet ir atspindėti jos  būdą ir įgeidžius. Tik tada suknia arba kostiumas „su misura“ įgyja prasmę“, – taip savo kūrinį, kuris gimė šį pavasarį vienoje elegantiškiausių Romos delle Tartarughe aikščių įsikūrusioje atelje „Antica Sartoria” – (senovinė siuvykla – it.) apibūdina salono savininkė lietuvė Virginija Kasiulytė-Lopez.

Iš Žemaitijos Endriejavo miestelio kilusi moteris sako, kad gyvenimas pilnas netikėtumų. Labiau nei iššūkis pasiūti aktorei Sophia Loren suknelę, ją nustebino pakvietimas dalyvauti Vilniuje rengiamame Italijos ir Lietuvos bendrame projekte „Acqua, vino & Fashion“.  

Nors moteris žavi klientus ypatingu santūrumu, tačiau viduje yra tvirta ir užsispyrusi. Virginijai pirmąkart teko siūti ne tik Italijos ir Lietuvos vėliavas, bet ir suknelę, kuri įprasmintų renginio – harmoningo ryšio tarp enogastronomijos ir mados – idėją  

Virginia Kasiulytė-Lopez pirmą kartą dalyvaus renginyje kartu su Lietuvos dizaineriais. Garsiems Lietuvos kūrėjams teko užduotis „Acqua, vino & Fashion” vakaro svečiams pademonstruoti savo enogastronomijos viziją, įprasminant nišinius maisto produktus drabužių modeliu, Romoje gyvenančiai lietuvei kūrėjai – sukurti vakaro vedėjos drabužį.  

J.Jurkevičienės nuotr./Dizainerės Virginijos Kasiulytės-Lopez aktorei Sophia Loren sukurta suknelė
J.Jurkevičienės nuotr./Dizainerės Virginijos Kasiulytės-Lopez aktorei Sophia Loren sukurta suknelė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius