Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvoje viešintys P.Vanagas ir M.Drobiazko – retame interviu: apie 12 šunų, požiūrį į vakarėlius ir kaimą

Dailiojo čiuožimo žvaigždės, bene mylimiausia Lietuvos šokėjų ant ledo pora Povilas Vanagas ir Margarita Drobiazko mūsų šalyje – reti svečiai. Tad nieko keisto, kad ir interviu jiedu dalija ne taip dažnai, ypač, kai kalbama apie jų asmeninį gyvenimą. Tačiau šįkart, lankydamiesi 15min studijoje, jie buvo atviri ir atskleidė tokių savo gyvenimo detalių, apie kurias mažai kas yra girdėjęs.

„Kiekvienas grįžimas į tėviškę man yra nepaprastai brangus“, – dar pokalbio pradžioje patikino P.Vanagas. Jau greitai jis su Margarita čia surengs naują ledo šou, apie kurį papasakojo ir 15min. Tačiau ne tik apie jį, bet ir apie nematomą savo gyvenimo pusę.

Povilas vedė Margaritą 2000-ųjų vasarą, bet pora ant ledo jie – jau daugiau tris dešimtmečius. Margarita prisipažino, kad nesupranta nuolat jiems užduodamo klausimo, kada gi jie išeis į pensiją. Anot moters, kitų profesijų atstovai šio klausimo taip dažnai nesulaukia.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Margarita Drobiazko ir Povilas Vanagas
Luko Balandžio / 15min nuotr./Margarita Drobiazko ir Povilas Vanagas

Vis dėlto, pasiteiravus, koks gi yra receptas, kad jie šitiek metų kartu, ypač dabar, kai pramogų pasaulį krečia skyrybų bumas, P.Vanagas teigė, kad jų yra ne vienas, tačiau įvardijo vieną netikėčiausią: „Viena iš priežasčių, kuri su Margarita mus labai smarkiai sieja, yra mūsų bendra meilė gyvūnams.“

Asmeninio albumo nuotr./Povilo Vanago ir Margaritos Drobiazko šuo
Asmeninio albumo nuotr./Povilo Vanago ir Margaritos Drobiazko šuo

O pasitikslinus, kokius gyvūnus prižiūri Margarita su Povilu, jie įvardijo stulbinančius skaičius – jų namuose karaliauja 12 šunų, 4 katės ir... 165 žuvys. Negana to, pora jau pasikalba ir apie didesnius planus – svajoja turėti ūkį, kur būtų ne tik minėti augintiniai, bet ir karvės, ožkos bei vištos.

„Jei grįžęs į namus rudenį ar žiemą nepasiknisu žemėje, mano nuotaika žiauriai suprastėja. Taip kad duokit žemės, augalų ir man viskas bus gerai“, – pridūrė Povilas.

Žiūrėkite visą pokalbį su Povilu Vanagu ir Margarita Drobiazko:

VIDEO: Į Lietuvą grįžę Povilas Vanagas ir Margarita Drobiazko – apie 12 šunų, skyrybų bumą ir kaljaną

Margarita pasakojo, kad su Povilu labiausiai mėgsta išvykas motociklu. Porą labiausiai traukia tos vietos, kurios dar nepaliestos turizmo ir alsuoja ramybe: „Egipte landžiojome po lūšnynus, net buvome įspėti, kad ten pavojinga, bet mums norėjosi visa tai pamatyti. Jei būtų laiko ir galimybių, su motociklu keliaučiau po Aziją.“

O kaipgi linksmi pasibuvimai su draugais, miesto ūžesys? Anot Margaritos ir Povilo, į vakarėlius jie eina vos kelis kartus metus – dažniausiai kvietimų tenka atsisakyti, nes nei tam laiko turi, nei to norisi.

„Per spektaklius bendraujame su keliais tūkstančiais žiūrovų, o spektaklių – 150 per metus. Interviu, laidos... Viskas reikalauja jėgų. Todėl geriausia, kas mums gali būti, yra kaimas“, – pokalbio su 15min metu prisipažino M.Drobiazko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius