Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos balse“ – policijos pareigūnas, kurį Inga Jankauskaitė palygino su Dievu: išgirskite

Sekmadienio vakarą „Lietuvos balse“ ypatingai daug laidos eterio užėmė unikalūs vyrų balsai. Vienas tokių – už baltos širmos savo veidą slėpusio Nerijaus Stankaus. Savo balsu mokytojus pakerėjęs dalyvis, jį slėpusiai širmai nukritus, šokiravo visus.
Nerijus Stankus
Nerijus Stankus / „Lietuvos balso“ nuotr.

„Kas bebūtų už tos širmos, bet dainuoji tu, kaip Dievas“, – dar nemačiusi dalyvio kalbėjo jam atsisukusi Inga Jankauskaitė. Tačiau Nerijui pasirodžius, mokytoja nustebo dar labiau – scenoje dalyvis vilkėjo policijos pareigūno uniformą.

„Jūs žinote, kaip moteris veikia uniforma? Jūs specialiai taip padarėte, ar ne?“, – stebėjosi susižavėjusi Inga Jankauskaitė. Tačiau Nerijus patikino – tai labai svarbi jo gyvenimo dalis, tad vilkėti uniformą tokiame projekte, jam didžiulė garbė.

„Tai, kokį jūs stebuklą sukūrėte pasirodymo metu, aš jo visą projektą ir laukiau. Aš labai ieškau tokių vyriškų balsų kurie apimtų visą areną. Kur tu klausytum, ir tas balsas būtų pilnas, kuriame netrūksta nieko.

Kuris glosto ir moterišką širdį ir nuramina vaiką. Ne šiaip sau aš Jus palyginau su Dievu“, – toliau dalyviui gražių žodžių negailėjo Inga Jankauskaitė.

Tokių žodžių ir Ingos Jankauskaitės duoto pažado Nerijui, kuris jo pats ir paprašė, užteko, kad net neišklausęs taip pat jam atsisukusio mokytojo Donato Montvydo komentarų, Nerijus pasirinktų būtent Ingos komandą.

Žiūrėkite vaizdo įrašą:

VIDEO: „Lietuvos balse“ – policijos pareigūno pasirodymas

Ne vienerius metus, uniformą dėvintis Nerijus Stankus, sako, jog ryžtis ateiti į projektą, jį paskatino ilgametė muzikinė svajonė.

„Noriu turėti savo atliekamų dainų, kurias mėgtų klausytojai, grotų radijo stotys, o gal net ateitų ir į mano koncertus. Tačiau, manau, tam reikia labai didžiulio pasiruošimo tiek fizinio, tiek dvasinio.

Sugalvojau dalyvauti „Lietuvos balse“, nes tai man tarsi kelias į pripažinimą, tai tarsi sportinės varžybos, kurios reikalauja iš tavęs maksimumo, o tai veda prie didžiausio progreso asmeniniame tobulėjime“,– sakė Nerijus Stankus.

Ar muzika iš didžiulės aitros galėtų tapti ir vieninteliu darbu, Nerijus patikina kol kas dar nežinantis.

„Šį klausimą dažnai girdžiu, bet, kaip visada, galiu drąsiai atsakyti, kad tiek meilė policininko profesijai, tiek meilė muzikai yra neatsiejama mano gyvenimo dalis. Tai – mano gyvenimo būdas. Kol kas būtinybės pasirinkti tik vieną iš jų dar neiškilo. Jei taip nutiks, tuomet ir spręsiu“, – tvirtai sakė dalyvis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius