Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Lietuvos balso“ nugalėtoja Monika Marija – nebe vieniša: širdį užkariavo šokėjas

„Lietuvos balso“ nugalėtojos Monikos Marijos Paulauskaitės (19) širdyje – tikras pavasaris. 15min žiniomis, talentingoji atlikėja jau kelis mėnesius šiltus jausmus puoselėja šokėjui Vladislavui Volkovui (18).
Monika Marija Paulauskaitė ir Vladislavas Volkovas
Monika Marija Paulauskaitė ir Vladislavas Volkovas / Asmeninio albumo ir 15min nuotr.

Sausio mėnesį „Lietuvos balso“ nugalėtoja tapusi Monika Marija juokavo, kad dešimt savaičių trukusių repeticijų metu vietos meilei neliko.

„Dirbant su Donatu Montvydu, neįmanoma turėti vaikino“, – iškart po pergalės šmaikštavo atlikėja. Visgi situacija netrukus pasikeitė. Monika Marija jau kelis mėnesius draugauja su šokėju Vladislavu, su kuriuo susipažino būtent „Lietuvos balse“.

„Džiaugiamės, kad susipažinome projekto metu, dabar turime dar daugiau gražių prisiminimų. Abu kaifuojame būdami scenoje ir dirbdami savo darbą, tad smagu, kad turime bendrų interesų ir vienas kitą palaikome“, – 15min džiugią žinią komentavo atlikėja.

Asmeninio albumo nuotr. /Monika Marija Paulauskaitė ir Vladislavas Volkovas
Asmeninio albumo nuotr. /Monika Marija Paulauskaitė ir Vladislavas Volkovas

O paklausta, kuo šokėjas patraukė atlikėjos akį, Monika Marija pripažįsta, kad iš karto nuginklavo Vladislavo atvirumas.

„Visada šalia savęs įsivaizdavau atvirą žmogų, kuris turėtų tikslų gyvenime ir jų siektų, timptelėtų mane į priekį ir inspiruotų, papildytų savybėmis, kurių neturiu pati. Iš šalies atrodo, kad esame visiškai skirtingi, tačiau iš tiesų siekiame identiškų dalykų ir gyvename tomis pačiomis vertybėmis. Kol taip bus, tikiu, kad būsim neįveikiama komanda!“ – šypsosi Monika Marija.

Ji pasakoja, kad su širdies draugu sieja ne tik meilė scenai, bet ir daugybė kitų pomėgių. Abudu dievina keliones, gamtą. „Tad vis stengiamės kažkur kartu nuvykti, pamatyti kažką naujo ar kartais tiesiog pasivaikščioti po mišką“, – pasakoja Monika Marija.

Tiesa, dėl užimto abiejų grafikų laiko išvykoms ar net pasimatymams lieka vis mažiau. „Tiesą sakant, abu esame be galo užimti, pastaruoju metu tenka pratintis vis spartinti tempą. Bet tai puiku, nes taip gaunam laiko pabūti atskirai ir vienas kito pasiilgti, o susitikus nebesinori gaišti laiko pykčiams“, – juokiasi atlikėja.

Pora kartu pasirodys ir toliau vykstančiuose Monikos Marijos Paulauskaitės ir „Vilniaus bigbendo“ turo koncertuose. Jau penktadienį gerbėjų laukia susitikimas „Šiaulių arenoje“, o pirmadienį – Kauno renginių oazėje.

VIDEO: Monika Marija Paulauskaitė - Paukščiai (Finalas – Lietuvos Balsas S5)
VIDEO: Monika Marija - The Truth

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius