Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monika Šalčiūtė siekia tapti „Lietuvos ryto“ klubo šokėja: „Tai didelis iššūkis“

Monika Šalčiūtė ryžosi nemenkam iššūkiui – savo šokiais nori džiuginti tūkstančius „Lietuvos ryto“ krepšinio klubo gerbėjų. Mergina nusprendė dalyvauti šokėjų atrankoje ir pretenduoja tapti pagrindinės sostinės klubo komandos šokėja.
Monika Šalčiūtė
Monika Šalčiūtė / Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubo nuotr.

Šimtus tūkstančių sekėjų socialiniuose tinkluose turinti mergina pripažino, kad patekti į pagrindinę „Lietuvos ryto“ šokėjų komandą yra didelis išbandymas net ir profesionalėms.

„Šiuo metu neužtenka vykdyti savo esminės šokių veiklos. O vis tiek norisi toliau šokti. Pažiūrėjau, kur yra profesionaliausia vieta, kur aš pati išmokčiau kažko. Dėl to ir prisijungiau būtent čia, nes tikrai yra ko mokytis. Ir profesionaliai šokėjai, ir mėgėjai tai yra didelis iššūkis. O man patinka iššūkiai“, – linksmai nusiteikusi bc.lrytas.lt kalbėjo M.Šalčiūtė.

Mergina į „Lietuvos ryto“ šokėjų gretas siekia patekti ne pirmą kartą. Ji jau yra šokusi sostinės komandos dublerių, „Perlo“ krepšininkų rungtynėse NKL čempionate ir savo gracija džiugino krepšinio gerbėjus.

Monika buvo ne vienintelė, kuri itin nori tapti Vilniaus „Lietuvos ryto“ šokėja. Atviroje treniruotėje dalyvavo apie 100 merginų ir visos jos turi gerus šansus tapti didelio klubo dalimi.

 Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubo nuotr./Monika Šalčiūtė
Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubo nuotr./Monika Šalčiūtė
 Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubo nuotr./Monika Šalčiūtė  krepšinio šokėjų atrankoje
Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubo nuotr./Monika Šalčiūtė krepšinio šokėjų atrankoje

„Labai džiaugiamės, kad merginos atėjo, buvo drąsios, labai džiugu jas čia matyti. Tikėkimės, kad jos prisijungs prie mūsų pradedančiųjų komandos. Vėliau gal jas išvysime mūsų pagrindinėje komandoje“, – kalbėjo „Lietuvos ryto“ klubo šokėjų vadovė Edita Navickaitė.

Vilniaus klubas naują sezoną pradės rugsėjo 20 dieną.

Rugsėjo 27 dieną šokėjos pasirodys ir didžiojoje „Siemens“ arenoje, kai atsinaujinęs sostinės krepšinio klubas kovos su LKL vicečempionais Panevėžio „Lietkabelio“ krepšininkais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius