Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Linas Karalius: „Į maistą negalėjau net pažiūrėti“

Seimo narys Linas Karalius po to, kai jam, suvalgius iš gatvės prekeivio pirkto maisto savaitę teko praleisti Indijos ligoninėje, stengiasi įžvelgti toje istorijoje ir teigiamų dalykų.
L.Karalius sako, kad dabar keliaudamas atsargiau rinksis maistą.
L.Karalius sako, kad dabar keliaudamas atsargiau rinksis maistą. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

L.Karalius iš kelionės po Indiją grįžo smarkiai sulysęs, rašo dienraštis „Lietuvos rytas“. 35 metų vyras Indijoje taip apsinuodijo, kad kurį laiką į maistą negalėjo net pažvelgti. „Mano organizmas priverstinai išsivalė. Dabar ilgai jausiuosi gerai“, – sakė L.Karalius.

Vasario 6-ąją dėl pilvo skausmų po Indiją keliavęs L.Karalius buvo priverstas gultis į Goa valstijos Konkano miestelio privačią ligoninę.

Šeštą kartą į Indiją vykusiam L.Karaliui šioje šalyje nebuvo nieko blogo atsitikę, tad jis gatvėse iš vietos prekeivių pirko keptas bulves ir bandeles. Indai retai plauna rankas, todėl jis galėjo užsikrėsti vadinamąja nešvarių rankų liga.

Keliautojas sako, kad privačioje ligoninėje jį stebino švara, medikų kompetencija. Už gydymą L.Karalius sumokėjo apie 300 litų.

„Nuo šiol lankydamasis egzotiškose šalyse atsargiai rinksiuosi maitinimo įstaigas. Net ir grįžęs namo ėmiau kruopščiau plauti vaisius ir rankas prieš valgį“, – dienraščiui sakė L.Karalius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius