Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LNK rado kuo pakeisti Lukošių

LNK televizijos išplatintame pranešime informuojama, jog žaidimo „Vienas prieš visus“ vedėją Arnoldą Lukošių keičia Algis Ramanauskas-Greitai.
Algis Ramanauskas
Algis Ramanauskas / LNK nuotr.
Temos: 2 TV LNK

Algį Ramanauską azartiško žaidimo vedėjo amplua žiūrovai pamatys jau kovo pabaigoje.

„Arnoldas Lukošius – puikus profesionalas ir žmogus, charizmatiška asmenybė. Netgi numanau, koks projektas jam netrukus bus pasiūlytas, tačiau šiuo metu jaučiu, jog projektui reikia naujos energijos. Algis yra būtent tas žmogus, kurio jau labai seniai laukė TV viktorinos žanras. Manau, kad tai bus dar viena jo, o gal net ir pati ryškiausia žvaigždžių valanda“, – sakė žaidimo prodiuseris Laurynas Šeškus.

„Vienas prieš visus“ vesti bus vienas malonumas, ypač turint omenyje, kad studijoje susirinks išprusę ir valingi žmonės. Toks žanras – nauja sfera, niekada nevedžiau viktorinos ir man tai yra iššūkis“, – kalbėjo A.Ramanauskas-Greitai.Jeigu man teks nustoti groti, tada bus įdomiau komentuoti. Bet greičiausiai tuomet turėčiau būti netekęs rankos, – juokauja A.Lukošius. 

Naujienų portalo 15min.lt žiniomis, A.Lukošius iš eterio šalinamas esą dėl LNK žiūrovų apklausų apie viktorinos „Vienas prieš visus“ vedėją, kurių rezultatai smarkiai nuvylė laidos kūrėjus. Neva dauguma apklausoje dalyvavusių respondentų nurodė, kad A.Lukošius netinkamas vesti šią laidą.

Kaip yra iš tiesų, neaišku. A.Lukošius 15min.lt teigė, kad žaidimą vesti jam buvo siūlyta tik iki Naujųjų metų, o esą jis televizijoje užsibuvo net šiek tiek ilgiau.

Be to, nepanašu, kad buvęs laidos „Vienas prieš visus“ vedėjas dėl permainų labai išgyventų.

„Labai keista. Man būtų patogiau, kad jūs klausinėtumėte tokių dalykų LNK televizijos. Tiesą pasakius, nelabai žinau. Man žaidimas taip ir baigėsi lengvu nuotykiu. Kadangi aš turiu savo darbą ir turiu ką veikti savo srityje, tegul kol kas laidoje dirba tie, kurie tik tuo užsiima“, – kalbėjo A.Lukošius.

Žinomo žurnalisto ir muzikanto teigimu, jam buvo pasakyta, kad žaidimo vedėjas bus pakeistas dėl šiuo metu visus purtančios krizės. „Tikriausiai tuo dabar viskas paaiškinama“, – juokavo muzikantas.

A.Lukošius tikino, kad dėl tokių permainų labai neišgyvena. Esą būtų kur kas liūdniau, jei reikėtų atsisveikinti su mėgstama muzika.

„Esu ne laidų vedėjas, o žurnalistas ir muzikantas. Jeigu man teks nustoti groti, tada bus įdomiau komentuoti, bet greičiausiai tuomet turėčiau būti netekęs rankos“, – juokavo A.Lukošius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius