Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

M.Kavaliausko bernvakaris: vandens pramogos Rygoje ir panevėžietės bučinys mainais į dantų pastą

Šauni vyriška kompanija, vandens pramogos ir smagus vakarėlis Rygoje – taip galima apibūdinti praėjusį Martyno Kavaliausko savaitgalį. Paskutinę birželio dieną su penkiais draugais jis atšventė bernvakarį, kuriame bičiuliai žinomam dainininkui nepagailėjo įvairiausių nuotykių.
Martyno Kavaliausko bernvakaris
Martyno Kavaliausko bernvakaris / Asmeninio albumo nuotr.

„Gal kartais sakoma, kad vyrai nėra tokie geri organizatoriai, kaip moterys, tačiau mano draugai labai pasistengė – esu jiems dėkingas už labai linksmą ir smagų bernvakario sutikimą“, – 15min sakė M.Kavaliauskas.

Bičiuliai jam siurprizų kupiną dieną pradėjo dar ankstų rytą – tuomet be iš ankstinio įspėjimo sugūžėjo pas Martyną į svečius. Maža to, privertė jį jiems pagaminti pusryčius, o jau tuomet leidosi į tolimesnius nuotykius.

„Nesu labai geras kulinaras ir jie tą žino. Draugai įsibrovė iš pačio ryto, specialiai paprašė, kad visiems jiems paruoščiau pusryčius. Teko pasukti galvą, bet kiaušinienė išėjo visai vykusi“, – juokėsi jis.

Netrukus kompanija pajudėjo į Latviją, o pakeliui sustojo ir Panevėžyje. Čia Martynui teko atlikti ne vieną užduotį, daugelis jų pralinksmino ne tik pačius vyrus, bet ir aplinkinius.

„Man draugai sukrovė lauknešėlį su įvairiausiais daiktais – reikėjo tuos daiktus išmainyti į ką nors kitą. Kalbinau žmones, moteris, kai kurios jų jautėsi išsigandusios, tačiau pasitaikė ir viena labai maloni vyresnio amžiaus – aš jai dovanojau dantų pastą, ji man – bučinį“, – prisiminė M.Kavaliauskas.

Asmeninio albumo nuotr./Martyno Kavaliausko bernvakaris
Asmeninio albumo nuotr./Martyno Kavaliausko bernvakaris

„Viena užduotis buvo 40 klausimų apie Rusnę, apie tai, ką ji mėgsta, kas jai patinka. Jei neatsakydavau, tekdavo į burną susikišti kramtomą mūsų jaunystėje populiarią „Hubba Bubba“ gumą. Kai klausimai artėjo prie pabaigos, burnoje turėjau 15 gabalėlių...“, – pasakojo M.Kavaliauskas.

Taip bežaisdami bičiuliai galiausiai pasiekė Latviją, visi jie buvo išsinuomoję autobusiuką su vairuotoju.

„Atvykome į prieplauką, šokome į vandenį ir pramogavome ant vandens slidžių, kur mus tampė kateris. Ten praleidome pusdienį, buvo labai smagu“, – pasakojo pašnekovas.

Asmeninio albumo nuotr./Martyno Kavaliausko bernvakaris
Asmeninio albumo nuotr./Martyno Kavaliausko bernvakaris

„Dažniausiai turime nelabai daug progų pabūti visi drauge, visi užsiėmę savo reikalais, darbais, šeimomis, savo laisvalaikiu. Todėl dabar praleisti savaitgalį su smagiau vyriška kompanija, su geriausiais draugais – buvo nuostabu“, – sakė M.Kavaliauskas pasižadėjęs sau ir draugams, kad tokius susibūrimus reiks kartoti dažniau.

O dabar visi susitiks netrukus vyksiančiose Martyno ir Rusnės vestuvėse, kurių esą visi labai laukia – 10 metų draugaujanti pora bičiulių kompanijoje pirmieji jaunavedžiai, todėl ši šventė visiems ypatinga.

Jurgitos Lukos nuotr./Martynas Kavaliauskas ir Rusnė Jankauskytė
Jurgitos Lukos nuotr./Martynas Kavaliauskas ir Rusnė Jankauskytė

Daugiau Martyno ir Rusnės gyvenimo akimirkų:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius