Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„MaNNazz“ duetas Kamilė Kielaitė su vyru Bogdanu susilaukė pirmagimės: per Kalėdas gimė dukra

Grupės „MaNNazz“ nariai, sutuoktiniai Kamilė Kielaitė-Sienkievič ir Bogdanas Sienkievičius sulaukė savojo kalėdinio stebuklo – tapo tėvais. Laimingai porai pirmą Kalėdų dieną gimė dukra.
Kamilė Kielaitė-Sienkievič ir Bogdanas Sienkievičius
Kamilė Kielaitė-Sienkievič ir Bogdanas Sienkievičius / Daivos Kielės nuotr.

Šią nuostabią žinią K.Kielaitė-Sienkievič pranešė fiesbuke. Žinoma moteris rašė, kad dukra gimė per Kalėdas.

Šeima taip pat atskleidė ir vardą, kurį suteikė savo atžalai. Jiedu dukrą pavadino Liuka, šis lotynų kilmės vardas reiškia šviesą.

„Sveiki aš esu Liuka Sienkievič, gimiau pirmą Kalėdų dieną. Mano tėveliai manęs labai laukė ir aš juos išgirdau“, – socialiniame tinkle rašė Kamilė Kielaitė-Sienkievič.

Apie tai, kad laukiasi pirmagimio, Kamilė 15min patvirtino rugpjūtį, būdama nėščia jau šeštą mėnesį. Tąkart moteris teigė, kad anksčiau nėštumo niekas nepastebėjo, nes ji šią paslaptį kruopščiai saugojo. Galvojo, kad pavyks išlaikyti ir ilgiau, tačiau nepavyko.

Kamilės teigimu, sužinojus apie nėštumą apėmė įdomus, keistas jausmas. Jai buvo nelengva apsiprasti su ta mintimi, kad netrukus taps mama.

„Vaikų užgimimas man apskritai toks didžiulis stebuklas, nesuvokiama, kaip gali užgimti ta gyvybė. Viskas atrodo kaip ir logiškai, bet tai sunku suvokti, reikia laiko, kad susigaudytum, kas darosi, kas tai per procesas“, – duodama interviu 15min mintimis dalijosi atlikėja.

Laukdamasi kūdikio Kamilė su vyru įsiamžino ir nepaprastoje fotosesijoje. Žiūrėkite galeriją:

Vis dėlto ji pripažino, kad didžiausias šeimos pagausėjimo iniciatorius buvo ne ji, o Bogdanas.

„Jis jau seniai, gal net nuo santuokos pradžios kalbėjo apie vaikus, tai jam viskas labai natūralu ir aišku. O aš sakiau – nei tau gimdyti reikės, nei ką“, – nusijuokė Kamilė.

15min primena, kad dainininkė Kamilė Kielaitė amžiną meilę mylimajam, daugkartiniam bytbokso čempionatų nugalėtojui Bogdanui Sienkievičiui prisiekė 2016-ųjų rugsėjo 17-ąją. Vestuvių ceremonija vyko Vilniaus Šv.Jonų bažnyčioje.

Abu muzikalūs, šiandien drauge su elektroninės muzikos duetu „MaNNazz“ koncertuojantys atlikėjai anksčiau sakė net nebūtų pagalvoję, kad gyvenimas juos sujungs į šeimą. Tačiau darbinė pažintis išsirutuliojo į šiltus santykius ir galiausiai juos nuvedė iki altoriaus.

„Susipažinome kaip kolegos, kurį laiką tiesiog dirbome kartu, tačiau laikui bėgant Bogdanas pradėjo man rodyti romantiškus jausmus. Iš pradžių dar svarsčiau, nesupratau, netikėjau, bet galiausiai jis mane papirko. O tada jau viskas rutuliojosi savaime“, – tuomet pasakojo Kamilė.

Medaus mėnesio jaunavedžiai išvyko į Italiją – aplankė Milaną, Elbos salą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vilniuje susituokė „Lietuvos balse“ išgarsėjusi Kamilė Kielaitė ir bytbokseris Bogis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius