Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mantas Bartuševičius pradeda dainininko karjerą: anksčiau yra pasirodęs „Dainų dainelėje“

Panašu, kad vienas populiariausių šalies humoristų Mantas Bartuševičius savo karjeroje žengia naują žingsnį – užuot linksminęs publiką pokštais, dabar jis žada sužavėti savo išskirtiniu balsu.
Mantas Bartuševičius
Mantas Bartuševičius / 15min nuotr.

Iš turtingos XX amžiaus pabaigos megahitų programos jis išsirinko tematiškai sau artimiausius kūrinius „What Is Love?“ ir „Be My Lover“, rašoma pranešime spaudai.

M.Bartuševičius pasakojo, kad yra konkurso „Dainų dainelė“ laureatas, atvykęs studijuoti į Vilnių mokėsi dainuoti pas profesionalų dėstytoją ir prieš tapdamas komiku rimtai svarstė apie operos solisto karjerą.

15min nuotr./Mantas Bartuševičius
15min nuotr./Mantas Bartuševičius

Kadangi internete galima rasti tik M.Bartuševičiaus atliekamą Ūdrio ariją iš operos „Pilėnai“ ir jos nelabai galima laikyti devyniasdešimtųjų megahitu, „80’s/90’s Mega Hits“ dainininkai Jeronimas Milius, Kostas Smoriginas, Iglė ir Tadas Juodsnukis surengė Mantui specialią perklausą, kurioje išgirdo, kaip gi jam sekasi dainuoti būtent šio laikotarpio gerai žinomas dainas.

„Visada norėjau, kad mano dainavimą įvertintų profesionalai. Pagaliau, man pasitaikė tokia proga. Tikiuosi, kad tai naujos mano karjeros pradžia“, – sako komikas Mantas Bartuševičius.

Kaip Mantui pavyko pasirodyti ir ar jam bus leista drauge su profesionalais dainuoti koncerte „80’s/90’s Mega Hits“ pažiūrėti galite čia:

VIDEO: Y Faktorius

Finaliniai šou su Mantu Bartuševičium: gruodžio 26 d. – Kaune, „Žalgirio“ arenoje; 31 d. – Vilniuje, „Siemens“ arenoje.

„80’s/90’s Mega Hits“ turas po Lietuvą: gruodžio 8 d. – Panevėžyje, 11 d. – Šiauliuose, 12 d. – Alytuje, 18 d. – Klaipėdoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius