Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marios Randers ir mylimojo Beno atostogos Meksikoje: kai kurie dalykai kėlė įtampą

Verslininkės Dainos Bosas dukra, nuomonės formuotoja Maria Randers pirmą kartą iškeliavo atostogauti į Meksiką. Jai kompaniją palaikė mylimasis futbolininkas Benas Šatkus. Vis dėlto, nepaisant kvapą gniaužiančių vaizdų, kai kas šioje šalyje merginai nedavė ramybės.
Maria Randers ir Benas Šatkus atostogauja Meksikoje
Maria Randers ir Benas Šatkus atostogauja Meksikoje / Asmeninio archyvo nuotr.

Į vieną populiariausių Meksikos kurortų – Tulumą – kasmet suplūsta daugybė elitinio jaunimo iš viso pasaulio. Ne išimtis – ir lietuvaičiai: 2021-ųjų ir 2022-ųjų sandūroje čia išvyko ir nuomonės formuotoja Maria Randers su širdies draugu futbolininku Benu Šatkumi. Tulume jiedu praleido dvi savaites ir spontaniškai sutiko Naujuosius metus.

„Iki paskutinio momento nežinojome, kur švęsime Naujuosius. Likus dienai iki šventės, užklydome į žavingą vietą ir tiesiog nusipirkome bilietus į naujametinį vakarėlį, kuris vyko ant jūros kranto. Ten vyravo labai smagi ir neįprasta atmosfera“, – kelionės įspūdžiais su Žmonės.lt dalijasi Maria Randers.

Didelį įspūdį jai paliko ne tik Naujųjų pasitikimas – Meksikoje Marią pakerėjo bene viskas. Ji mano, kad tokia susižavėjusi buvo todėl, nes šioje šalyje lankėsi pirmą kartą.

„Kadangi viskas kėlė didelį įspūdį, labai sunku kažką išskirti. Vis tik labiausiai įsiminė neeilinė Tulumo atmosfera, muzika, stilius, ir, žinoma. gamta. Manau, kad tikrai abu dar grįšime į Meksiką“, – svarsto mergina.

Atostogų metu jie daugiausiai lankė aplink Tulumą išsidėsčiusius objektus – majų gyvenvietę, urvą Gran Cenote, taip pat išbandė pasiplaukiojimą su vėžliukais. Mergina kiek gailisi, kad su mylimuoju Benu jie neaplankė legendinių piramidžių, tačiau tai žada padaryti sekančio vizito metu.

Nepaisant nuostabių patirčių, kai kurie dalykai populiariajame Meksikos kurorte jai kėlė įtampą. Ją nemenkai gąsdino Tulumo keliai ir chaotiškas eismas.

„Patys, važinėdami su dviračiais arba su motoroleriais, dažnai pagalvodavome apie savo sveikatos draudimą“, – prisiminusi juokiasi M.Randers.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius