Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Martynas Tyla: „Žvaigždžių duetus“ turėtų laimėti Monika Linkytė ir Tadas Rimgaila

„Tavo sutartis nutraukta, mes turim naują žvaigždę”, - tokiais Martyno Tylos žodžiais buvo vainikuotas LNK „Žvaigždžių duetų” poros Monikos Linkytės ir Tado Rimgailos pasirodymas. Martyno prodiusuojamai Monikai toks pareiškimas skriejo tiesiai nuo scenos.
Martynas Tyla
Martynas Tyla / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Drauge su Martynu ir Kęstučio Daukšio žmona Eirida Daukšiene specialų pasirodymą surengę Monika ir Tadas įkūnijo vokalo ir šokio mokytojus. Pirmą kartą viešai scenoje dainavusi Eirida tapo įnoringa dama, trokštančia tapti žvaigžde. Tuo tarpu Martynas nuo tikrosios savo veiklos nenutolo – jis įkūnijo prodiuserį, Eiridai įteikusį kontraktą.

Negana to, šiame pasirodyme Martynas Tyla scenoje ironiškai įprasmino savo pavardę ir nedainavo. „Jis tyliai ir užtikrintai praėjo scena. Ačiū Martynui Tylai už tylą”, – po pasirodymo kalbėjo komisijos narys Ramūnas Rudokas.

Realiame gyvenime Martynas ir toliau tęs bendradarbiavimą su Monika ir nė nemano nutraukinėti sutarties, net ir atsiradus naujoms žvaigždėms. Paklaustas, kodėl nusprendė priimti iššūkį žengti į didžiąją „Žvaigždžių duetų” sceną, Martynas nesudvejojo: “Jei atvirai, aš manau, kad ši pora turėtų laimėti, tad kodėl aš turiu slėptis?”

Eirida Daukaienė,Tadas Rimgaila ir Monika Linkytė
Eirida Daukšienė,Tadas Rimgaila ir Monika Linkytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius