-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Menininkė Jolita Vaitkutė Vilniuje viešinčiam Cristiano Ronaldo parengė įspūdingą staigmeną

Dešimt Vilniaus restoranų rezervavo staliukus „Ronaldo ir Messi“ vardu, o menininkė Jolita Vaitkutė iš maisto produktų sukūrė daugiau nei aštuonių metrų ilgio sportininkų atvaizdus. Tokią staigmeną Vilnius sukūrė Portugalijos vyrų futbolo rinktinės ir jos žvaigždės Cristiano Ronaldo atvykimo į Lietuvą proga.
Jolitos Vaitkutės instaliacija
Jolitos Vaitkutės instaliacija / Pauliaus Zaborsko nuotr.

„Daugelis futbolo aistruolių girdėjo Ronaldo neseniai išsakytą norą pavakarieniauti su ilgamečiu varžovu Lioneliu Messi. Vilniuje talentingi ir originalūs šefai sukūrė išties nemažai unikalių restoranų, tad kodėl nepakvietus sportininkų išmėginti vieno iš jų?“ – pranešime spaudai idėją komentuoja Inga Romanovskienė, Vilniaus miesto turizmo ir verslo plėtros agentūros „Go Vilnius“ vadovė.

Pauliaus Zaborsko nuotr./Jolitos Vaitkutės instaliacija
Pauliaus Zaborsko nuotr./Jolitos Vaitkutės instaliacija

Kvietimą sporto žvaigždėms sukūrė žinoma menininkė Jolita Vaitkutė, iš kiekvienam geram restoranui privalomų atributų (indų, dekoracijų, žalumynų) bei austrių, midijų, kriaušių, vynuogių, sūrių, kavos, figų, desertų, daržovių, lietuviškos ruginės duonos ir kitų maisto produktų sudėliojusi 8 metrų ilgio ir 3 metrų pločio trimatį jų paveikslą.

Iš 658 detalių per 27 valandas sukurtos instaliacijos nuotrauką miesto vardu ketinama įteikti ir pačiam C.Ronaldo.

Pauliaus Zaborsko nuotr./Jolitos Vaitkutės instaliacija
Pauliaus Zaborsko nuotr./Jolitos Vaitkutės instaliacija

Dešimt Vilniaus restoranų rezervavo staliukus „Ronaldo ir Messi“ vardu, kviesdami sportininkus atvykti vakarienės bet kuriuo metu. Prie idėjos prisijungė restoranai „Stebuklai”, „14Horses”, „Telegrafas”, „Da Antonio”, „Meat”, „Sweet Root”, „Užupio picerija”, „Somm”, „Ertlio namas” ir geriausiu Vilniaus restoranu pernai pripažintas „Džiaugsmas”.

Pasak „Go Vilnius“ vadovės, šiuo veiksmu siekiama ne tik originaliai sutikti Lietuvoje besisvečiuojančius Portugalijos sportininkus, tačiau ir atkreipti tarptautinės bendruomenės dėmesį į pačią Lietuvos sostinę, jos talentingus kūrėjus ir neeilines kulinarines patirtis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Jolita Vaitkutė mini dvejų metų santuokos sukaktį: ant duonos atkūrė pirmą vestuvinę nuotrauką

{gallery|117400|10}

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius