Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Milijonierius Ugnius Kiguolis pažinčių ieško „Kambarių plėšikuose“

Specialusis laidos „Kambarių plėšikai“ svečias – Ugnius Kiguolis. Manyti, kad jam trūksta merginų dėmesio būtų labai klaidinga.
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis / LNK nuotr.

Modelių agentūros savininką, muzikos projektų prodiuserį labai dažnai galima sutikti ten, kur sukiojasi pačios žaviausios dailiosios lyties atstovės. Ugnius nutarė nepraleisti progos susipažinti ir pabendrauti su dar keliomis merginomis laidoje „Kambarių plėšikai“. Šį kartą pažintis vyko kiek neįprastu būdu. Pradžioje Ugnius turėjo aplankyti merginų kambarius, o tik po to nuspręsti, kurią pakviesti į pirmąjį pasimatymą.

Paaiškėjo, kad visos trys pretendentės gyvena turiningą ir aktyvų gyvenimą. Pokerio čempionato nugalėtojos prizai, stilingi rūbai, savigynai skirtų ginklų kolekcija. Daiktai, turėję padėti Ugniui apsispręsti, kėlė tik dar didesnę sumaištį. O kaip jausis merginos, turėjos progos patyrinėti neįprastą interjerą ir sužinoti, kad šiame bute gyvena tik iš spaudos ir televizijos pažįstamas Ugnius.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius