Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mindaugas Stasiulis ant raudonojo kilimo pirmąkart pasirodė su mylimąja Milda

Laidų vedėjo Mindaugo Stasiulio širdis – jau kurį laiką užimta. Ne viename vaizdo įraše akyliausi gerbėjai dar seniau pastebėjo, kad šalia jo sukiojasi žavi šviesiaplauke, o ir pats Mindaugas bei jo širdies draugė nevengia viešumos. Apie naujus santykius 15min patvirtinęs M.Stasiulis šįkart su širdies drauge Milda pasirodė TV3 naujo sezono atidaryme.
Mindaugas Stasiulis su mergina Milda
Mindaugas Stasiulis su mergina Milda / 15min ir Justino Auškelio/Fotodiena nuotr.

Retai apie santykius viešai kalbantis Mindaugas Stasiulis nusprendė jau nebeužsitverti tylos uždanga. Anksčiau internautams pastebėjus vienoje socialinio tinklo paskyroje šalia žinomo vyro besisukančią moterį, jiems akimirksniu kilo klausimas – ar tai nauja laidų vedėjo mergina?

Tuo pačiu klausimu 15min pabandžius susisiekti su M.Stasiuliu, šis iš pradžių kalbėti vis atsisakydavo, tačiau dar praėjusių metų pabaigoje žinomas vyras prisipažino, kad slėpti nebėra ką – kartu su žavia šviesiaplauke, vardu Milda, jau kurį laiką vienas kitam puoselėja šiltus jausmus.

„Nėra čia nei ką ieškoti, nei ką slėpti. Kaip galima slėpti akivaizdžius dalykus“, – 15min sakė Mindaugas ir pažadėjo šia tema duoti išsamų interviu, tačiau vėliau persigalvojo ir daugiau atvirauti apie santykius atsisakė.

Vis dėlto TV3 naujojo sezono atidaryme šeštadienio vakarą įvyko poros debiutas ant raudonojo kilimo – čia Mindaugas pasirodė su širdies drauge Milda.

Ernestos Čičiurkaitės / 15min nuotr./Mindaugas Stasiulis su mergina Milda
Ernestos Čičiurkaitės / 15min nuotr./Mindaugas Stasiulis su mergina Milda

Daugiau renginio akimirkų:

15min primena, kad anksčiau laidų vedėjas draugavo su taip pat žinoma televizijos žvaigžde Gabriele Martirosian. Anksčiau paklausti, abu šios temos vengė ir skyrybų fakto nei tvirtino, nei neigė. Vis dėlto po kurio laiko Gabrielė prisipažino – ji ir Mindaugas nebėra pora.

Neseniai paaiškėjo, kad G.Martirosian taip pat turi naują mylimąjį – lenktynininką Vaidotą Žalą.

TV3 nuotr. /Mindaugas Stasiulis
TV3 nuotr. /Mindaugas Stasiulis

2017-ųjų spalį Mindaugas Stasiulis išsiskyrė su žmona Karolina. Pora nusprendė pasukti skirtingais keliais po penkerių metų santuokos.

Tai nebuvo pirma M.Stasiulio šeima. Vedybinį gyvenimą Mindaugas pradėjo būdamas 22 metų. Tąkart santuoka truko beveik metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius