-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Mindaugo ir Sauliaus Kuzminskų dovana tėvams – 40-ųjų vestuvių metinių proga įteikė po automobilį

Birželio pirmą savaitgalį Lietuvoje minimos Tėvo dienos Mindaugo Kuzminsko šeima dar ilgai nepamirš. Šiemet krepšininko tėvams Zitai ir Vladui Kuzminskams minint vestuvių 40-metį, krepšininkas kartu su broliu Sauliumi jiems įteikė po įspūdingą dovaną, nors pabrėžia – nuo mažens jiems įskiepyta, kad svarbiausia ne daiktai, o dėmesys ir rūpestis vienas kitu.
Mindaugas ir Saulius Kuzminskai su tėvais Zita ir Vladu
Mindaugas ir Saulius Kuzminskai su tėvais Zita ir Vladu

Zita Makselytė – daugkartinė Lietuvos krepšinio čempionė, Vladas Kuzminskas – daugkartinis stalo teniso čempionas. Savo sūnums Sauliui ir Mindaugui jie nuo mažens ugdė ne tik meilę sportui, bet ir pagarbą, meilę vienas kitam. Vis dėlto tikriausiai retas žino, kad viskas galėjo pasisukti kiek kitaip.

„Mano seneliai buvo ištremti į Sibirą, ten gimė ir mama. Kadangi žinojo, kad grįžus reikės viską kurti vėl nuo nulio, netgi mąstė pasilikti. Ačiū jiems, kad meilė Tėvynei nugalėjo, netrukus atsiradau ir aš“, – savo istoriją pasakoja krepšininkas.

Mindaugas Kuzminskas su tėvais Zita ir Vladu
Mindaugas Kuzminskas su tėvais Zita ir Vladu

Asmeninė istorija išmokė, kad ne visus dalykus gyvenime galima kontroliuoti. Tai priverčia ir įvertinti, ką turi šalia. „Mylėkime savo tėvus, artimuosius ir draugus dabar, duotuoju momentu. Nustebinkite, apkabinkite ar tiesiog pasakykite komplimentą – neatidėliokite“, – sako Mindaugas.

Ir nors krepšininkas įsitikinęs, kad svarbiausia meilę rodyti ne daiktais, o dėmesiu ir šiluma, jis tėvų vestuvių proga jiems įteikė nuostabią dovaną. Kartu su broliu Sauliumi tėvams padovanojo po automobilį.

„Tėvams tai buvo visiška staigmena. Kadangi pats sezono metu Lietuvoje nebūnu, visą juodą darbą atliko brolis kartu su „Moller Auto“ komanda, todėl kažkiek gaila, kad negalėjau būti tą akimirką kartu“, – 15min sako krepšininkas.

Mindaugas ir Saulius Kuzminskai su tėvais Zita ir Vladu
Mindaugas ir Saulius Kuzminskai su tėvais Zita ir Vladu

Mindaugas neslepia, kad niekada nebuvo didelis automobilių gerbėjas, jam svarbiausia, kad transporto priemonė būtų saugi ir patogi. Į tai atsižvelgė ir su broliu rinkdamas automobilius – tėvams įteikė po pilkos ir baltos spalvos „Volkswagen Tiguan“. Abu automobilius puošia ir numeriai „Kuz“.

Tiesa, tai tik neįtikėtinas sutapimas – broliai neplanavo, kad tėvams atiteks automobiliai būtent su pirmosiomis šeimos pavardės raidėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius