Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mirė „Lietuvos balsas. Senjorai“ dalyvis Vytautas Vitkauskas

Oficialiame projekto „Lietuvos balsas“ puslapyje feisbuke pranešta skaudi žinia – mirė „Lietuvos balsas. Senjorai“ dalyvis Vytautas Vitkauskas.
Vytautas Vitkauskas
Vytautas Vitkauskas / Stopkadro nuotr.

Apie projekte dalyvavusio vyro mirtį „Lietuvos balso“ feisbuko paskyroje pranešta ketvirtadienio vakarą. Čia pasidalinta mintimis apie V.Vitkausko atminimą, išreikšta užuojauta artimiesiems.

„Liūdna diena „Balso“ šeimoje – amžinojo poilsio iškeliavo „Lietuvos Balsas. Senjorai“ dalyvis p. Vytautas Vitkauskas. Visada prisiminsime charizmatiškąjį, geros nuotaikos nestokojusį Vytautą. Užuojauta šeimai“, – rašoma socialiniame tinkle.

Vytauto pasirodymas projekte:

VIDEO: Vytautas Vitkauskas - Baila morena | Aklosios perklausos | Lietuvos Balsas. Senjorai

Užuojautą skyrė ir projekto prodiuseris Gediminas Jaunius: „Mintimis apkabinu artimuosius. Tegu Vytauto ryžtas gyventi ryškų ir įdomų gyvenimą iki pabaigos bus įkvėpimu mums visiems.“

Projekto „Lietuvos balsas. Senjorai“ dalyvė Nijolė Giedraitienė taip pat išreiškė gilų liūdesį dėl Vytauto mirties.

„Atrodome visi tokie energingi, pilni sveikatos ir planų. Tačiau kaip bebūtų liūdna, turime atsisveikinti su vienu iš 2019 metų „Lietuvos balsas. Senjorai“ dalyviu Vytautu Vitkausku. Ilsėkis ramybėje, Vytautai! Mes, visi senjorai, ilgai prisiminsime mūsų nenurimstantį ir savo humoru nepralenkiamą žmogų“, – rašė ji feisbuke po projekto dalyvių nuotrauka.

V.Vitkauskas „Lietuvos balso“ aklosiose perklausose atsuko dviejų mokytojų kėdes, o savo mokytoju buvo pasirinkęs Justiną Jarutį.

Teigiama, kad psichiatru dirbusio vyro gyvybė užgeso prieš porą dienų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius