Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mis Lietuva“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė su vyru Mantu laukiasi pirmagimio: žinią kruopščiai slėpė

Tituluota gražuolė, „Mis Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė-Pitkauskienė (29) su vyru, teisininku Mantu Pitkausku (34) išgyvena džiugų laukimą. Jau netrukus jųdviejų šeimą papildys naujas šeimos narys – pora taps tėvais.
Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė-Pitkauskienė su vyru Mantu
Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė-Pitkauskienė su vyru Mantu / 15min ir Viktorijos Paškelytės nuotr.

Tai, kad laukiasi pirmagimio, R.E.Mazurevičiūtė-Pitkauskienė jau anksčiau patvirtino 15min, o trečiadienio rytą pranešė ir socialiniame tinkle.

Instagramo ir feisbuko paskyrose ji pasidalijo romantiška savo ir vyro nuotrauka, joje matyti ir išryškėjęs nėštukės pilvukas.

Tiesa, pastaruoju metu buvo galima pastebėti ir pasikeitusias moters formas.

Kalbos apie tai, kad moteris greitai taps mama, 15min pasiekė dar prieš porą mėnesių. Vis dėlto skelbti žinios apie nėštumą ji neskubėjo – susisiekus ją patvirtino, bet teigė, kad viešai dalytis dar ne laikas.

„Laimė mėgsta tylą... Nors, tiesą pasakius, buvo tikrai labai nelengva tiek mėnesių neišrėkti ir nepranešti visam pasauliui apie mažą stebuklą!

Kai aplinkui vis gausėjo pilvukų armija, viešai besidalindama naujienomis, mes tyliai ir kantriai dviese pažindinomės ir pratinomės vienas prie kito...“, – pagaliau pasidalijusi gražia paslaptimi rašė būsima mama.

Moteris atviravo, kad naujų potyrių pastaraisiais mėnesiais buvo su kaupu.

„Pamenu, kai pirmą kartą pasikukčiodama verkiau ir negalėjau sustoti žiūrėdama filmą „Ilgai ir laimingai: Pelenės istorija”, nors niekada nebuvau tokia perdėtai melodraminga. Niekada nepamiršiu to aplankiusio jausmo, kai pirmą kartą pamačiau tave per ekoskopo ekraną, kai pirmą kartą pajutau ir spyrį...“, – mintimis dalijosi Rūta Elžbieta.

Ir užtikrintai pridūrė: „Net neabejoju, kad šiame naujame gyvenimo etape mūsų laukia dar daug naujų pirmų kartų... Kuriuos nekantrauju patirti kartu!“

Kūdikio besilaukianti R.E.Mazurevičiūtė-Pitkauskienė įsiamžino fotosesijoje, kuria sutiko pasidalyti ir su 15min:

15min primena, kad R.E.Mazurevičiūtė ir M.Pitkauskas praėjus penkeriems metams nuo draugystės pradžios susituokė 2018-ųjų vasaros pabaigoje Nidoje. Rugpjūčio 28-oji pasirinkta ne atsitiktinai, nes 2016-ųjų liepos 28-ąją Mantas paprašė Rūtos rankos, tad pora norėjo, kad vestuvių data būtų jų sužadėtuvių tęsinys, todėl jas iškėlė lygiai po mėnesio, rugpjūčio 28-ąją.

Tada jie teigė, kad vaikų klausimo neatidėlios: „Abu žinome, kad norime vaikų, ir jų labai lauksime, o bus taip, kaip Dievas duos.“

Rūtos ir Manto draugystė prasidėjo internete – socialiniame tinkle „Facebook“. Nors gražuolė prisipažino, kad iš pradžių į nepažįstamojo užkalbinimą žiūrėjo labai nedrąsiai, galiausiai jam pavyko ją sudominti.

TAIP PAT SKAITYKITE: Mis Lietuva R.Mazurevičiūtė ištekėjo už M.Pitkausko: vestuves iškėlė savo rojaus kampelyje – Nidoje

TAIP PAT SKAITYKITE: Rūtos Elžbietos Mazurevičiūtės mergvakaris: „Tiek įspūdžių per pusę gyvenimo nebuvau patyrusi“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius