-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Miuziklo apie „Trepsę“ premjeroje – garsenybės su atžalomis

Sekmadienį mažieji žiūrovai su savo tėvais nuobodžiaudami laiko nešvaistė. Visi jie atskubėjo į sostinėje rodomą puikiai žinomo miuziklo „Pabėgimas iš Trepsės namų“ premjerą.
Miuziklo „Pabėgimas iš Trepsės namų“ premjera, Inga Stumbrienė, Aivaras Stumbras su vaikais
Miuziklo „Pabėgimas iš Trepsės namų“ premjera, Inga Stumbrienė, Aivaras Stumbras su vaikais / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 2 Miuziklas Premjera

Į muzikinio teatro „Legendos“ salę atvyko nuotykių ištroškę žiūrovai. Tarp jų – ir žinomi svečiai su savo atžalomis. Tai – Inga Stumbrienė su vyru Aivaru bei dukra Estela ir sūnumi Gabrieliumi, taip pat Eglė Kernagytė-Dambrauskė su vyru Vytautu Dambrausku ir sūnumis Džiugu bei Vėju.

Visi jie savaitgalio pabaigą paminėjo itin smagiai – klausėsi nuotaikingos muzikos, susidomėję stebėjo aktorių vaidybą ir tiesiog leido laiką su šeima.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Eglė Kernagytė-Dambrauskė su šeima
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Eglė Kernagytė-Dambrauskė su šeima

Apie miuziklą: ši istorija gyvuoja jau beveik 5 dešimtmečius, tėvai ir seneliai girdėjo ją, turi ir tu, mažasis drauge, išgirsti. Seniai seniai, vienas dėdė, vardu Jonas Avyžius, parašė nuostabų pasakojimą „Aštuonetas iš Trepsės namų“.

2017 metais kitas dėdė, iš vaikiškų spektaklių puikiai pažįstamas aktorius, dainininkas ir režisierius Andrius Kaniava, sukvietęs puikius aktorius ėmė ir pastatė miuziklą „Pabėgimas iš Trepsės namų“.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Miuziklo „Pabėgimas iš Trepsės namų“ premjera
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Miuziklo „Pabėgimas iš Trepsės namų“ premjera
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Miuziklo „Pabėgimas iš Trepsės namų“ premjera
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Miuziklo „Pabėgimas iš Trepsės namų“ premjera

Tai istorija apie mergaitę, kokių pilna mūsų pasaulyje. Užtenka jai treptelėti kojele ir mama tenkina kiekvieną jos norą. Daugiausia tokių norų mergaitei, žinoma, kildavo žaislų parduotuvėje! Taigi, jos kambarys buvo pilnas žaislų, tik šeimininkė jų nemylėjo ir jais nesirūpino.

Vieną dieną pamirštos ir apleistos lėlės susivienijo ir suorganizavo pabėgimą. Palikusios Trepsės namus, jos sėdo į seną „Trantą“ ir pasileido į kupiną nuotykių kelionę.

Kokia ji buvo, kas joje laukė, kokie netikėtumai pabėgėlius užklupo – viskas bus atskleista.... „Ir tai be pabaigos ir laimingos pradžios, ir be baimės. Ir tai be pabaigos, ir laimingos pradžios, tik su laime!“

Miuzikle vaidino: Aistė Lasytė, Darius Auželis, Valentinas Krulikovskis, Marija Korenkaitė, Vaidotas Žitkus, Aleksandra Metalnikova, Agnė Kaktaitė. Režisierius, libreto ir muzikos autorius Andrius Kaniava.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius