Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Monika Marija vėl pristatė naują šukuoseną – pasipuošė kirpčiukais: kaip vertinate pokyčius?

Seniau visi buvo pripratę prie ilgų atlikėjos Monikos Marijos Paulauskaitės-Laukės (22) plaukų, tačiau po to, kai pernai nusirėžė plaukus, kartkartėmis ji vis iš naujo nustebina stiliaus eksperimentais. Šįkart mergina pristato dar vieną savo įvaizdį – pasidabino kirpčiukais.
Monika Marija dabar ir anksčiau
Monika Marija dabar ir anksčiau / Gustės Kukaitytės ir Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kirpčiukų šukuosena Monika Marija džiaugiasi nuo penktadienio. Naują įvaizdį jai sukūrė plaukų stilistas Ignas Dilys, o fotosesijoje įamžino fotografė Gustė Kukaitytė.

15min kalbinta atlikėja sakė, kad įvaizdžio pokyčiai susiję su būsimais jos muzikinės karjeros planais.

„Nevadinčiau to nauju etapu, bet dabar ruošiame naują albumą, laukia nauji kūriniai“, – teigė Monika Marija.

Gustės Kukaitytės nuotr./Monika Marija Paulauskaitė
Gustės Kukaitytės nuotr./Monika Marija Paulauskaitė

Ji atskleidė, kad jau kitą savaitę pasirodys bendras jos ir atlikėjo Jurgo Brūzgos kūrinys, o gegužę – jos solinė daina kartu su klipu. „Būtent prieš klipo filmavimą ir atsirado šitie pokyčiai“, – pridūrė.

Ir nors kirpčiukai anksčiau niekada nebuvo tai, apie ką Monika Marija svajodavo, pripažįsta jiems jaučianti tam tikrus sentimentus. „Gal kokius pirmus dešimt savo gyvenimų metų mama visą laiką kirpdavo grifkute, tai dabar visai smagu prisiminti“, – šyptelėjo žinoma atlikėja.

Išreikškite nuomonę apklausoje:

Pirmas didesnis Monikos Marijos stiliaus pokytis buvo tada, kai pernai atlikėja nusirėžė savo ilgus plaukus, anksčiau laikytus jos vizitine kortele. O dabar – dar ir kirpčiukai. Tad ar galima teigti, kad pastaruoju metu eksperimentuoti su šukuosena ji pradėjo dažniau?

„Nesakyčiau, kad labai dažniau, čia gal toks antras didelis pokytis, bet taip, gal dabar jau nebe taip gaila. Dėl to ir norėjau tuos plaukus nusikirpti, nes su ankstesne šukuosena nelabai buvo galima kažką pakeisti, nebent persidažyti ar patrumpinti. O dabar tam turiu didesnę laisvę“, – pasakojo Monika Marija.

Naują šukuoseną socialiniuose tinkluose pademonstravusi atlikėja jau spėjo susilaukti nemažai komplimentų, o ir pati sako, kad pokyčiais labai džiaugiasi.

„Ir labai patogiai jaučiuosi, nors visi gąsdino, kad bus labai baisu, reikės kiekvieną dieną tvarkytis. Bet iš tiesų labai patogus dalykas“, – patikino ji.

TAIP PAT SKAITYKITE: Monika Marija ir Dovydas Laukys gerbėjams parodė savo vestuvinius žiedus: jie – išskirtiniai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius