Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Monika Šalčiūtė pasidalino nuotraukomis su mylimuoju Dovydu: „Jis – mano svajonių vaikinas“

„Kartu mes esame viskas“, – sako švelniai mylimąjį Dovydą Bagdoną apsikabinusi Monika Šalčiūtė. Jau kurį laiką romantiškų jausmų neslepianti pora drauge įsiamžino pirmoje bendroje fotosesijoje.
Monika Šalčiūtė ir Dovydas Bagdonas
Monika Šalčiūtė ir Dovydas Bagdonas / Houseoforda nuotr.

Pasak Monikos, fotosesija vyko spontaniškai, nei vienas jos per daug neplanavo. „Aš su makiažu, Dovydas apsirengęs kasdieniškai. Bet kadangi jis mano antra pusė, jam nebuvo kur dėtis“, – 15min linksmai sakė Monika.

Pamačiusi nuotraukas ji tikina ne tik likusi patenkinta rezultatu, bet ir įsitikinusi, kad Dovydas galėtų būtų puikus modelis. „Nors Dovydui artimesni tikslieji mokslai – jis studijuoja programavimą, tačiau manau, kad jis tikrai galėtų atsikąsti modelio duonos. Dovydas aukštas, jo ūgis – 190 centimetrų, o ir prieš kameras jis nesijautė susikaustęs, šypsojosi“, – kalbėjo Monika.

Houseoforda nuotr./Monika Šalčiūtė ir Dovydas Bagdonas
Houseoforda nuotr./Monika Šalčiūtė ir Dovydas Bagdonas

Tuo tarpu jai pačiai modelio darbas nesvetimas – tai svarbi Monikos gyvenimo dalis. „Gal neatitinku podiumo modelio, tačiau tikrai atitinku reklaminio veido standartus“, – tikino ji. Kovo pradžioje Monikos laukia kelionė į Berlyną, kur ji žada dalyvauti iš anksto planuotoje fotosesijoje.

Ne ką mažiau svarbūs Monikai ir šokiai – ji moko šokti ir kitus.

Paklausta, kuo socialinių tinklų žvaigždę sužavėjo Dovydas, Monika šyptelėjo: „Viskuo.“

„Tai yra mano svajonių vaikinas. Gražios jo akys, putlios lūpos, abu turime duobutes skruostuose – man patinka jaunatviški bruožai“, – pasakojo ji.

Merginą žavi ir aukštas Dovydo ūgis, kaip pati juokauja – tuomet ji gali drąsiai avėti aukštakulnius ir jaustis komfortiškai šalia.

„Mes kartu jau pusę metų. Dar per anksti kartu gyventi, dar reikia pasidžiaugti gyvenimu, dar nenorėčiau. Jaučiuosi per jauna vedyboms. Man dar reikia pažinti žmogų. Abu esame jauni, Dovydas – mano bendraamžis“, – 15min sakė Monika.

Viena bendra judviejų nuotrauka socialiniame pasidalino ir Dovydas. Feisbuke prie jos rašydamas kreipėsi į Moniką: „Negaliu atplėšt akių, lyg pirmąkart pamatęs.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Monika Šalčiūtė viešumoje pasirodė su mylimuoju Dovydu: nepaleido vienas kito rankų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius