-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Muzikinės kaukės“ dalyvis Tomas Legenzovas ėmė kurti dainas – žada staigmeną klausytojams

Laukia jau priešpaskutinė 8–ojo sezono „Muzikinės kaukės“ laida, kurioje vyks įnirtinga kova, nes pagaliau paaiškės, kurie keturi dalyviai pateks į tiesioginį šou finalą, kuriame kausis dėl laimėtojo titulo. Renginių vedėjas ir šokėjas T.Legenzovas visus nustebino ir  įkūnijo Lietuvos estrados atlikėją Kastytį Kerbedį. Dalyvavimas projekte ir būtent šis įkūnytas amplua įkvėpė Tomą kurti – klausytojai greitu metu išgirs vaikino sukurtą dainą.
Tomas Legenzovas
Tomas Legenzovas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Tomas neslepia, kad įkūnyti Kastytį Kerbedį buvo malonus išbandymas.

„Po vieno peržiūrėto K.Kerbedžio koncerto įrašo visą naktį negalėjau užmigti, man tai buvo toks įvykis, gautos emocijos įkvėpė, norėjau dar labiau stengtis pagauti nepaprastą charizmą ir kaip įmanoma geriau atlikti garsųjį hitą „Nakty”. Atlikti tokį gilų ir jautrų kūrinį kiekvienam jaunam atlikėjui yra didelis iššūkis“, – pasakoja Tomas ir tikisi, kad projekto žiūrovus taip pat palies šis pasirodymas.

LNK nuotr./Tomas Legenzovas projekte „Muzikinė kaukė“
LNK nuotr./Tomas Legenzovas projekte „Muzikinė kaukė“

Renginių vedėju dirbantis vaikinas atskleidė vieną sutapimą, dėl kurio sudainuoti Kastyčio Kerbedžio dainą tapo dar įdomiau: „Vieną kartą manęs nuotaka paprašė į vakaro programą įtraukti tą pačią K.Kerbedžio dainą „Nakty“, nes jos mamai labai patiko ta daina. Deja, per vestuves neišdrįsau atlikti šios dainos, paprasčiausiai nesijaučiau jai pasiruošęs, o dabar atėjo laikas ir nebėra kur trauktis. Atiduosiu visą širdį ir tikrai nusiųsiu šios laidos įrašą nuotaikai, kad galėtume smagiai viską prisiminti“, – juokiasi vaikinas.

LNK nuotr./Tomas Legenzovas projekte „Muzikinė kaukė:
LNK nuotr./Tomas Legenzovas projekte „Muzikinė kaukė:

Nors šiuo metu Tomo pagrindinė veikla – renginių vedimas, bet vaikinas nuolat komisijos narius ir žiūrovus stebina savo puikia kūno plastika.

„Iš tikro baigiau verslo specialybę LCC tarptautiniame universitete. Tai buvo visai ne meno kryptis ir pašaukimas nuvedė į teatrą ir šokio trupes. Vėliau įstojau į dar vieną aukštąją mokyklą mokytis miuziklo Vilniuje, ten prasidėjo pirmosios rimtos klasikinio vokalo ir aktorystės pamokos“, – pasakoja Tomas.

Vaikinas seniai žavėjosi dainavimu, bet būtent „Muzikinės kaukės“ projektas iš naujo pabudino meilę muzikai.

„Viso projekto metu stengiantis įkūnyti kitus atlikėjus, vis ieškojau naujų spalvų, tai labai išryškino mano kaip atlikėjo charakterį, supratau, ką darau tik aš, ir kas man labiausiai patiko kituose. Michealas Jacksonas, Luis Fonsi, Dima Bilanas ir net Edmundas Kučinskas labai papildė mane, kaip scenos atlikėją“, – atvirauja vaikinas ir duoda viešą pažadą: „Projektas pažadino norą kurti, todėl jau galiu pažadėti, jog klausytojai išgirs ir mano dainų. Jau esu sukūręs bei įrašęs naują dainą, liko ją pristatyti klausytojams.“

LNK nuotr./Tomas Legenzovas projekte „Muzikinė kaukė“
LNK nuotr./Tomas Legenzovas projekte „Muzikinė kaukė“

Įsikūnyti į garsiausias Lietuvos ir pasaulio žvaigždes atima daug jėgų ir reikalauja didelio pasiruošimo, todėl palaikymas labai svarbus. Tomas džiaugiasi, kad būtent tėvų ir gerbėjų palaikymas skatina kiekvieną šeštadienį pasirodyti vis geriau ir judėti į priekį: „Jie palaiko, jaudinasi už mane. Džiaugiuosi, kai pavyksta gerai pasirodyti, nes mano artimieji tikrai labai įsitraukę į šį projektą. Aš kartais net nepasižiūriu laidos, o žinau, kad net tolimiausi giminaičiai ir mano draugų tėvai serga už mane viso projekto metu.“

LNK nuotr./Simonas Storpirštis, Indrė Kavaliauskaitė, Tomas Legenzovas
LNK nuotr./Simonas Storpirštis, Indrė Kavaliauskaitė, Tomas Legenzovas

Projektui einant į pabaigą visi dalyviai jaudinasi ir nekantrauja sužinoti, kurie bus tarp keturių geriausiųjų, kurie vasario 1- dieną keliaus į „Muzikinės kaukės“ finalą ir galės kautis dėl laimėtojo vardo, rašoma pranešime spaudai. Kam atiteks ši garbė nuspręs žiūrovai, balsuodami tiesioginės transliacijos metu.

Šį šeštadienį, 19:30 per BTV taip pat pamatysite dainininkę Julija Jegorovą, kuri įkūnys visiems puikiai žinoma estrados dainininkę Livetą Kazlauskienę, aktorė Aleksandra Metalnikova virs rusų dainininke Polina Gagarina, o TV serialų žvaigždė Robertas Lenartavičius taps lyriškuoju atlikėju George Ezra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius