Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

N.Bunkės ir E.Eidėjaus šeimoje – svarbi sukaktis: „Kai pasensim, bus ką prisiminti“

Šie dainininkės, verslininkės Natalijos Bunkės ir jos vyro, buvusio policininko Edgaro Eidėjaus metai pažymėti ne vieną svarbia proga. Pernai dvigubas vestuves Vilniuje ir Maljorkoje iškėlusi pora rugsėjį minės popierines vestuves, o rugpjūtį pasitiko kita svarbia švente – pažinties sukaktimi.
Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus
Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus / Žygimanto Gedvilos, Luko Balandžio ir asmeninio albumo nuotr.

Prieš 5-erius metus Palangoje užsimezgusi Natalijos Bunkės ir Edgaro Eidėjaus pažintis buvo lemtinga – tarp jų užgimęs ryšys galiausiai išaugo į santuoką.

Gražią ir svarbią sukaktį sutuoktiniai paminėjo būtent šiame kurorte, o jos proga N.Bunkė socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo sentimentaliu įrašu. Juo dainininkė sutiko pasidalinti ir su portalo Žmonės.lt skaitytojais.

„5 metai kelio kartu, jis buvo toks lengvas ir paprastas, atrodytų, kad taip ir turi būti. Turbūt turėjau gyvenime pereiti sunkesnį kelią, jog ši kelionė kartu būtų tokia vertinga. Su mūsų susipažinimo diena, rugpjūčio 1, mano meile Edgarai.

Kai pasensim, kartu gyvensime mūsų dvare, bus ką prisiminti, istoriją apie policijos pareigūną ir dainininkę – gėlių pardavėją. Pamenu, kad antras mūsų pasimatymas buvo pas mane koncerte Palangoje, todėl šitas miestas tapo mūsų antraisiais namais“, – jausmingu įrašu dalijosi Natalija Bunkė.

Žmonės.lt primena, kad praėjusių metų rugsėjo 16-ąją Natalija Bunkė su Edgaru Eidėjumi žengė svarbų žingsnį: pora oficialiai tapo vyru ir žmona. Santuokos įregistravimo ceremonija įvyko sostinės senamiesčio širdyje esančiame restorano „Stikliai“ kiemelyje.

Nuotaka ypatingai dienai pasirinko „Inži“ mados namų kurtą raudoną suknelę. Panašia suknele atlikėja puošėsi ir 2018-aisiais „M.A.M.A“ apdovanojimuose, kuomet pirmą kartą pasirodė viešumoje su mylimuoju Edgaru. Tiesa, jaunikis šįkart išliko ištikimas klasikai – pasipuošė juodu stilingu kostiumu.

Ceremonijoje svarbus vaidmuo teko Natalijos sūnui Kristupui. Jis padavė žiedus ir sakė tuoktuvių priesaikos žodžius, kuriuos turėjo kartoti mama.

Po santuokos ceremonijos nuotaka skyrė jautrius žodžius ir prisipažino esanti itin laiminga.

„Nemeluosiu. Apsiverkiau. Bet tai buvo laimės, meilės ir džiaugsmo ašaros! Šiandien rytas buvo ypatingas. Nuotakos mane supras. Atrodo viskas sustyguota, aplink tik profesionalai ir artimiausi žmonės. Bet tas jaudulys viduje. Kai net oda bėga šiurpuliukai, galva lengvai svaigsta ir tu negali to valdyti.

Visi žino – aš esu stipri, užsigrūdinus, spygliuota ir turiu nepralaužiamus šarvus. Gyvenime mėgstu viską kontroliuoti, bet šiandien… Šiandien viskas buvo kitaip. Norėjosi tik pasiduoti tam pakiliam jausmui, giliai įkvėpti ir mėgautis kiekviena akimirka.

Su kiekvienu žingsniu einant dėti lemtingo parašo, visų akys ir šypsenos siuntė palaikymą, džiaugsmą ir daugybę pozityvo. O mano visos kontrolės, spygliai ir šarvai liko kažkur už manęs.

Žiūrėdama Edgarui į akis jaučiausi tokia užtikrinta, saugi, o svarbiausia – laisva būti tokia, kokia esu. Didžiausias Ačiū Tau, už tai, kad darai mane laiminga“, – savo emocijas iškart po vestuvių išsakė N.Bunkė.

JUST MARRIED! Nemeluosiu. Apsiverkiau. Bet tai buvo laimės, meilės ir džiaugsmo ašaros! Šiandien rytas buvo...

Posted by Natalija Bunkė on 2021 m. rugsėjo 16 d., ketvirtadienis

Vėliau vestuvių šventė persikėlė net į Maljorką – čia pora bičiulių būryje dar kartą vienas kitam ištarė „Taip“.

Ir iš tiesų, Maljorkoje surengta vestuvių šventė – siautulinga. Joje dalyvauja poros artimieji ir bičiuliai, tarp jų – verslininkė Kristina Ivanova, dainininkės Liepa Mondeikaitė-Norkevičienė, Nijolė Pareigytė-Rukaitienė, socialinių tinklų žvaigždė Naglis Bierancas su fotografu Luku Griciumi, komunikacijos specialistas Saugirdas Vaitulionis ir Natalijos bei Edgaro amžinos meilės priesaikos liudininkais tapę Simona ir Jonas Nainiai.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius