Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Naglis Bierancas išsitatuiravo mylimiausią vaikystės personažą – peliuką Mikį: skausmą kentė 6 val.

Fotografas, šokėjas Naglis Bierancas jau pametė skaičių, kiek tatuiruočių puošia jo kūną. Tačiau jų būtų dar daugiau, jei ne tas didžiulis skausmas jas bedarant. Dėl pastarojo piešinio Nagliui teko iškęsti 6 valandas meistro kėdėje, bet rezultatas atpirko viską – vaikinas išpildė savo seną svajonę ir ant kojos išsitatuiravo „Disney“ personažą peliuką Mikį.
Naglis Bierancas
Naglis Bierancas / Asmeninio albumo nuotr.

„Kad darysiuos Mikimauzo tatuiruotę, aš jau seniai žinojau. Jis – mylimiausias mano vaikystės personažas. Tatuiravausi rankas, krūtinę, o jis laukė savo eilės. Todėl vasarą atradęs meistrą Augį Art, žinojau, kad būtent jis turi man šią tatuiruotę ir padaryti. Tik teko savo vietos pas jį laukti iki lapkričio mėnesio“, – 15min pasakojo Naglis.

Nagliui teko ne tik ilgai ir nekantriai laukti, kol galės atsisėsti į meistro kėdę, bet ir važiuoti... iki pat Telšių.

„Jis labai geras meistras. Kai pamačiau jo darbus, sakiau, kad jei būčiau apie jį anksčiau žinojęs, būčiau visas savo tatuiruotes daręsis tik pas jį. Augis realistas, daro labai tikroviškas tatuiruotes, jis taip gerai supranta spalvas, šviesą. Jo tatuiruotės yra kažkas nerealaus“, – žavėjosi N.Bierancas.

Beje, taip jau sutapo, kad Mikimauzas šiemet švenčia ir 90-ąjį jubiliejų, todėl fotografas sako, kad tatuiruotė jo kūną papuošė pačiu tinkamiausiu laiku.

Asmeninio albumo nuotr./Naglis Bierancas pasidarė Mikimauzo tatuiruotę
Asmeninio albumo nuotr./Naglis Bierancas pasidarė Mikimauzo tatuiruotę

Įdomu tai, kad Naglis savo meistrais visiškai pasitiki – jiems duoda laisvę kurti ant jo kūno. Paklaustas, ar nebijo, kad rezultatas gali nepatikti, vaikinas atšauna – juk viskas šiame pasaulyje laikina.

„Pavyzdžiui, mano kairę ranką tatuiruojančiam meistrui sakiau, kad darytų taip, kaip jam atrodo geriausia. Mes abu tik nusprendėme, kad turi būti jūrų pasaulis, o kaip visa tai atrodys, jis turi visišką laisvę. Augis taip pat turėjo viziją dėl peliuko Mikio, ji man tiko ir aš leidau daryti taip, kaip jis nori“, – pasakojo fotografas.

Tiesa, šįkart skausmą teko kęsti net pro sukąstus dantis – kadangi spalvotą tatuiruotę darė itin kruopščiai, tai užtruko net šešias valandas.

„Nesuprantu žmonių, kurie sako, kad darytis tatuiruotes neskauda. Visada skauda! Juk tai yra adata, kuria tau daugybę kartų bado odą. Man visada skauda, bet kai noriu, tai kenčiu. Mikimauzą man darė 6 valandas, tai turbūt buvo ilgiausiai man daryta tatuiruotė – Augis darė taip, kad peliukas neatrodytų kaip blynas, o beveik kaip 3D – su šešėliais, iškilimais. Iš pradžių dar nebaisus tas jausmas, o po to jau sėdėjau sukandęs dantis, ir raumenys vis įsitempdavo...“ – prisiminė jis.

Tačiau net ir skausmas neatbaido Naglio nuo noro pasidaryti dar daugiau tatuiruočių. Tiesa, kiek jis jų turi, sunku suskaičiuoti. Spalvotais piešiniais papuoštos abi rankos, krūtinė. Tik kairioji dar nebaigta – jis po truputį pildo naujomis detalėmis.

„Instagram“ nuotr./Naglis Bierancas
„Instagram“ nuotr./Naglis Bierancas

„Galvoju, gal reikės ir peliukės Minės tatuiruotę pasidaryti, piešinius ant kojų tęsti... Tikrai ir dažniau tatuiruotes daryčiausi, bet atkentėti tą skausmą nėra labai smagu, – juokėsi jis. – Bet viską atperka rezultatas – dabar vis žiūriu į Mikimauzą, man jis toks nerealus... Laukiu, kada šortus galėsiu užsivilkti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius