Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Naktį Palangoje pavogtas prodiuserio Dominyko Kubiliaus šeimos hibridinis automobilis

Liepos 6-oji Palangoje „Tym Drym“ prodiuseriams Laurai Paukštei ir Dominykui Kubiliui įsimins ilgam. Karaliaus Mindaugo karūnavimo dienos vakarą, kol pora drauge su visais pasaulio lietuviais giedojo Tautišką giesmę ir žiūrėjo futbolo rungtynes, apsukrūs ilgapirščiai nesnaudė ir... pavogė jų automobilį.
Laura Paukštė ir Dominykas Kubilius prie Palangos policijos komisariato
Laura Paukštė ir Dominykas Kubilius prie Palangos policijos komisariato / Asmeninio albumo nuotr.

Naujo, baltos spalvos „Toyota Prius Hybrid“ pora pasigedo šeštadienio rytą, penktadienį palikę jį stovėti kieme prie namų, kitos dienos rytą jo tiesiog neberado – liko tik tuščia stovėjimo vieta.

„Ryte atsikėlėme ir apie 8.30 val. pamatėme, kad mašinos nebėra. Jausmas toks... labai nekoks. Tiesiog šlykštu“, – 15min sakė L.Paukštė.

Pora iškart kreipėsi į policijos komisariatą, jie sako esantys dėkingi pareigūnams už operatyvumą. „Gana retai susiduriame su pareigūnais, todėl džiaugiamės, kad jie dirbo labai atsakingai, profesionaliai, maloniai bendravo. Tai pirmas kartas, kai susiduriame su tokia situacija. Maniau, kad Lietuvoje automobilių niekas nebevagia, o čia... vieni giedą himną ir švenčia Lietuvai svarbias datas, kiti – dirba nešvarius darbus“, – kalbėjo L.Paukštė.

Pasak jos, pačiame automobilyje jokių vertingų daiktų nebuvo, nors apmaudu ir dėl pavogtos vaiko kėdutės.

Tačiau nepaisant to, kad dėl vagystės pora patyrė nuostolių, įvykis sugriovė ir jų tolimesnius savaitgalio planus, jie ketino vykti į Varšuvą, kur sekmadienį Nacionaliniame stadione turi koncertuoti legendiniai „The Rolling Stones“.

„Gal kas važiuojate į Varšuvą, mums reikia spėti į koncertą“, – feisbuke rašė L.Paukštė.

Netrukus jiedu surado ir išeitį – nusprendė išsinuomoti automobilį ir vis tiek vykti į Varšuvą. „Mes šio koncerto labai laukėme, tai mūsų labai mylima grupė, todėl sakėme, kad taip lengvai nepasiduosime ir vis tiek ten nuvyksime“, – optimizmo nestokojo garsi prodiuserė.

Kaip ji pasakojo, pareigūnų teigimu, tokios vagystės pastaruoju metu Palangoje itin retos, toks atvejis esą antras per metus. „Vagys turėjo būti pasiruošę. Mašina yra hibridinė, automatizuota, taip lengvai jos neužvesi, tai nebuvo tas atvejis, kai vagys sugalvojo vogti tiesiog eidami pro šalį. Dar girdėjau kalbų, kad gal mus sekė, jau iš anksto nusižiūrėjo – tuomet dar labiau nesmagu“, – kalbėjo L.Paukštė.

Ji tikisi, kad ilgapirščius pavyks greitu metu sugauti. Aplink vagystės vietą netoliese buvo ir kameros, todėl tikimasi, kad nusikaltėliai bus tinkamai nubausti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius