Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naują dainą ruošiantis Andrea Zappa: „Dainuojančių italų Lietuvoje dar liko“

Lietuvoje jau dešimt metų gyvenantis italas Andrea Zappa netrukus jau ilgą laiką nėra matomas scenoje, nors prieš kelerius metus jis buvo pristatinėjamas kaip dainininkas. Tačiau po ilgos pertraukos Andrea nusprendė įrašyti naują dainą ir priminti apie save.
Andre Zappa
Andrea Zappa / Gretos Skaraitienės nuotr.

Tai jį paskatino padaryti ne tik scenos ilgesys, bet ir LNK projekte „Lietuvos balsas“ dalyvaujančio tautiečio Roberto Meloni komentarai.

„Mano muzikinis kelias prasidėjo būtent čia ir labai gaila, kad kai kurie mano tautiečiai, dalyvaujantys Lietuvos TV muzikiniuose projektuose, mano, kad Lietuvoje nebeliko dainuojančių italų. Noriu paneigti šiuos neapgalvotus žodžius ir patikinti, kad jokios „nedovanotinos spragos“ užpildyti nereikia. Aš vis dar Lietuvoj, dainuoju lietuviškai ir artimiausiu metu, padedamas savo kolegos, puikaus muzikanto Lorenzo Iorio, pristatysiu naujausią savo dainą“, – tvirtina A.Zappa.

Jis teigia, kad norint apie save priminti, visai nebūtina dalyvauti televiziniuose šou.

„Turiu daug muzikinės veiklos, kuri leidžia man atsiskleisti kaip atlikėjui, taip pat sulaukiu pasiūlymų filmuotis lietuviškuose serialuose, o 15 minučių šlovės manęs nedomina. Tačiau džiaugiuosi, kad kiti mano tautiečiai neatsisako galimybės ir ieško būdų realizuoti save Lietuvos pramogų pasaulyje“, – patikino Andrea.

VIDEO: Andrea Zappa ir Lorenzo Iorio repeticija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius