Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas Donato Montvydo įvaizdis: ne sekso objektas, o tikras vyras! (nuotraukos)

Naujais metais dainininkas Donatas Montvydas atnaujino sceninį įvaizdį ir įsiamžino tam specialiai skirtoje fotosesijoje.
Fotosesijoje gimė naujas Donato Montvydo įvaizdis
Fotosesijoje gimė naujas Donato Montvydo įvaizdis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Visai neseniai televizijos projekte „Šok su manimi nugalėjęs D.Montvydas neužmigo ant laurų ir ruošiasi naujiems iššūkiams. Kad ir gerbėjai neužmigtų, stebėdami jaunąjį atlikėją, surengta naujų metų dainininko įvaizdžio fotosesija.

Apsivilkęs paprastais, bet madingais laisvalaikio drabužiais, prieš fotografės Oksanos Točickajos objektyvą D.Montvydas bėgo, darė žaismingus judesius, o vėliau sustingo ir demonstravo vyrišką vidinį susikaupimą.

„Tai normalaus, „teisingo“ vaikino įvaizdis. Jis nėra sekso objektas, jis nedemonstruoja nuogos krūtinės. Manau, Donatas šioje fotosesijoje yra tiesiog tikras vyras, – naujojo įvaizdžio idėją aiškino prodiuseris Martynas Tyla. – Vienos fotografijos bus žaismingesnės, kitos – rimtesnės. Norime, kad  klausytojai ir gerbėjai matytų abi Donato puses.“

Fotosesijos pradžioje D.Montvydas atrodė šiek tiek išbalęs, todėl visa kūrybinė komanda dainininkui dalijo patarimus, nuo kurių Donatui turėjo išrausti žandai. Atlikėjas bėgo vietoje, vertėsi kūliais ir kitaip skatino kraujotaką, kol tiesiog užvirė kraujas. Tada atėjo tinkamas laikas apsivilkti marškinėlius su grėsmingu legendinio boksininko Muhhamado Ali atvaizdu.

„Marškinėliai su legendinio boksininko Muhhamado Ali portretu – naujausia mada. Tuo mes tikrai nenorime parodyti, kad Donatas yra koks kovotojas kaip Selas, – tikino M.Tyla. – Naująjį D.Montvydo stilių formavo visas mūsų asmeninis kolektyvas – Donatas – taip pat.“

Po kelių valandų fotosesijos dainininkas buvo labai patenkintas darbu ir tikino dabar lauksiantis ne mažiau gerų rezultatų. Gerbėjai naująsias D.Montvydo fotografijas pamatys jau netrukus.
 

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Fotosesijoje gimė naujas Donato Montvydo įvaizdis
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Fotosesijoje gimė naujas Donato Montvydo įvaizdis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius