Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neįvykusio Karklės festivalio bilietai galios šiemet ir kitąmet, tačiau pinigų tikėtis neverta

Žinia, kad 2016 metais atšauktas festivalis „Karklė Live Music Beach“ šiemet įvyks, pradžiugino nuolatinius šio renginio dalyvius. Paskelbta, kad šiemet ir kitąmet galios žlugusio pernykščio festivalio bilietai. Tačiau tai visiškai neguodžia tų, kurie nori susigrąžinti pinigus už nepanaudotus bilietus.
„Rudimental“ koncertas Karklėje
„Rudimental“ koncertas Karklėje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Redakcija sulaukė skaitytojo Pauliaus laiško.

„Praeitą vasarą neįvykęs festivalis Karklė paskelbė, kad šią vasarą festivalis tikrai įvyks. Taip pat prižadėjo, kad savanoriai konsultuos besikreipiančius dėl bilietų ir kitais klausimais, kurie aktualūs planuojantiems dalyvauti šiųmečiame festivalyje. Konsultacijos vyksta... Tačiau, paprašius grąžinti pinigus už bilietus, Karklė atkerta: „Atgauti pinigų už bilietus šiuo metu galimybės nėra. Siūlome Jums sudalyvauti 2017 arba 2018 metų festivalyje“.

Kodėl? Organizatoriai teigia, kad festivalį šiemet organizuoja visai kita įmonė. VISAI KITA įmonė – ne bankrutavęs, praeitais metais festivalį organizavęs „Renginių centras“, o „Renginiai LT“. Kai pagalvoji, kažkaip kvaila visai kitiems organizatoriams rengti tokio dydžio renginį po fiasko patyrusio Karklės festivalio vardu. Tačiau, ta visiškai kita įmonė nėra jau tokia kita... Renginių Centro bei Renginiai LT direktorius – tas pats Marius Tumšys“, – stebisi laišką redakcijai parašęs skaitytojas Paulius.

Ketvirtadienį su M.Tumšiu susisiekti nepavyko. Tačiau į skaitytojo pateiktą klausimą telefonu atsakė „Karklės“ festivalio atstovas-savanoris.

„Pirminė informacija yra tokia, kad per artimiausius metus greičiausiai nebus galimybės grąžinti pinigų už įsigytus bilietus į praėjusių metų „Karklės“ festivalį. Renginių centras yra ant bankroto slenksčio, tad artimiausiu metu galimybės grąžinti pinigus nebus. Nauja įmonė, kuri organizuos šiųmetį festivalį, suteikia galimybę 2017 ar 2018 metais su praėjusių metų bilietu sudalyvauti festivalyje. Atsakant į skaitytojo klausimą, apie naujos įmonės direktorių – taip jis tas pats, bet akcininkai yra nauji“, – 15min sakė „Karklės“ festivalio atstovas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Po krizės atsitiesiantis Karklės festivalis grįžta: vyks rugpjūtį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius