Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Neringa Šiaudikytė pademonstravo išpuoselėtą figūrą

Nors vasara jau baigėsi, pikantiškomis nuotraukomis iš paplūdimių Lietuvos garsenybės dalijasi ir toliau: rodo savo išpuoselėtus kūnus ir džiaugiasi aktyviu laisvalaikiu. Pavyzdžiui, Neringa Šiaudikytė. Dainininkė prie ežero įsiamžino vien su bikiniu – pademonstravo išpuoselėtą figūrą.
Neringa Šiaudikytė
Neringa Šiaudikytė / Asmeninio albumo nuotr.

„Išsimaudom?“ – gerbėjų paklausė N.Šiaudikytė pasidalijusi fotografija, kurioje įsiamžino vilkėdama vien juodą bikinį. Tiesa, savo veido parodyti nenorėjo – pozavo fotoobjektybui atsukusi nugarą ir išpuoselėtą užpakaliuką. 

Prie ežero N.Šiaudikytė nuvyko savaitgalį – pasidžiaugė į Lietuvą trumpam sugrįžusiais saulėtais ir šiltais orais. Juk nesvarbu, kad vasara jau baigėsi – kol oras džiugina, išsimaudyti ne vėlu. 

Vėliau Neringa pasidalijo ir kita nuotrauka – pasidžiaugė per savaitgalį spėjusi pagrybauti ir surinkusi pilną krepšį grybų. „Savaitgalio trofėjai“, – pasigyrė ji. 

Asmeninio albumo nuotr./Neringa Šiaudikytė
Asmeninio albumo nuotr./Neringa Šiaudikytė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius