Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Neringos Šiaudikytės fotosesija Londone: stipri, seksuali moteris amžino rudens mieste

Didžiojoje Britanijoje praėjusį savaitgalį praleidusi Neringa Šiaudikytė darbą suderino su malonumu. Penktadienį Londono publikai koncertavusi atlikėja ištaikiusi laisvą minutę susitiko su čia gyvenančiomis bičiulėmis ir surengė smagią fotosesiją.
Neringa Šiaudikytė
Neringa Šiaudikytė / Kristidos Tidos nuotr.

„Į Londoną vykau darbo reikalais, ten praleidau tris dienas. Šiame mieste nesu dažna viešnia, dažniausiai vykstu ten tuomet, kai koncertuoju. Jau seniai Londono gatvėse norėjau surengti fotosesiją, įamžinti šio – amžino rudens miesto, dvasią. Todėl galiausiai nusprendžiau – laikas“, – 15min pasakojo Neringa.

Londoną ji vadina vienu gražiausių miestų pasaulyje, Neringa itin žavisi Londono architektūra, kosmopolitiškumu, miesto gatvėse jaučiama gyvybe.

Kristidos Tidos nuotr./Neringa Šiaudikytė
Kristidos Tidos nuotr./Neringa Šiaudikytė

Drauge su fotografe Kristida Tida ir stiliste Simona Amona jos sugalvojo originalią fotosesiją, kuria siekė perteikti londonietišką stilių: konservatorišką, tačiau kartu – šiuolaikišką, kuriame atsispindėtų stipri, seksuali moteris.

„Dėl fotosesijos vietos ir tematikos sprendė stilistė – ji jau ne vienerius metus gyvena Londone, jį gerai pažįsta, žino tinkamas fotosesijai vietas. Šiame mieste jaučiuosi sava, įsimaišiusi į minią. Čia daug skubančių, lekiančių, karjeros siekiančių žmonių, man tai patinka“, – kalbėjo ji.

Kristidos Tidos nuotr./Neringa Šiaudikytė
Kristidos Tidos nuotr./Neringa Šiaudikytė

Įvairios fotosesijos nuo Neringos darbo – neatsiejama dalis, todėl ši buvo tik dar viena įdomi patirtis. „Fotosesiją pradėjome planuoti prieš dvejus metus, tačiau vis pritrūkdavo laiko ją įgyvendinti. Labai džiaugiuosi puikiu rezultatu“, – sakė Neringa.

Neringa sako ateityje dar ne kartą norinti grįžti į Londoną. Ir ne tik dirbti, koncertuoti, bet ir pailsėti – čia jos bičiulės ketina ją supažindinti su britiška kultūra.

Kristidos Tidos nuotr./Neringa Šiaudikytė
Kristidos Tidos nuotr./Neringa Šiaudikytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius